Η έκδοση του νέου ταξιδιωτικού οδηγού της «Dodekanisos Seaways»

Η έκδοση του νέου ταξιδιωτικού οδηγού της «Dodekanisos Seaways»

41
Η έκδοση του νέου ταξιδιωτικού οδηγού της «Dodekanisos Seaways»

Κυκλοφόρησε και φέτος – για έβδομη συνεχή χρονιά – ο ταξιδιωτικός οδηγός της «Dodekanisos Seaways», που αποτελεί πλέον εκδοτικό θεσμό, στην υπηρεσία της προβολής και διαφήμισης των νησιών της Δωδεκανήσου και των νησιών του Β.Α. Αιγαίου, Σάμου, Ικαρίας, και Φούρνων.
Στον ταξιδιωτικό οδηγό «12nisos – Discover the Aegean Islands» που εκδόθηκε σε 50.000 αντίτυπα, προβάλλονται 17 συνολικά προορισμοί, στα ελληνικά και αγγλικά, με ενημερωτικές αναφορές στην ιστορία, τον πολιτισμό, τις παραδόσεις και τις απαράμιλλες φυσικές ομορφιές τους, μέσα από ένα εντυπωσιακό φωτογραφικό υλικό.
Στις 132 σελίδες του περιέχονται ακόμη χρήσιμες πληροφορίες στους ταξιδιώτες για τη ζωή των νησιών, τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού, τα πιο σημαντικά λαϊκά πανηγύρια και τις τοποθεσίες και παραλίες που προσφέρονται για τις εναλλακτικές διακοπές τους.
Ο ταξιδιωτικός οδηγός διανέμεται αποκλειστικά από τα πλοία της εταιρείας «Dodekanisos Express», «Dodekanisos Pride» και «Panagia Skiadeni».
Παράλληλα, αυτήν την περίοδο, η εταιρεία ετοιμάζει ένα ολοκληρωμένο video με την ιστορική, πολιτιστική, κοινωνική και παραδοσιακή ταυτότητα των νησιών που προσεγγίζουν τα πλοία της, διάρκειας μιάμισης περίπου ώρας, στα ελληνικά και αγγλικά.
Για την διοίκηση, τα πληρώματα και τους εργαζόμενους της «Dodekanisos Seaways» η αποτελεσματική προβολή των νησιών μας είναι πρώτιστο χρέος, γιατί πιστεύουμε στις απεριόριστες δυνατότητες ανάπτυξής τους σε όλους τους τομείς.
Και γιατί, ακόμα, όλοι μαζί μπορούμε για την τουριστική αναβάθμισή τους.

Δημιουργία εικόνας

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.