Ημέρα Λιμανιού & Θάλασσας στην ALEXPO 2016

Ημέρα Λιμανιού & Θάλασσας στην ALEXPO 2016

63
Ημέρα Λιμανιού & Θάλασσας στην ALEXPO 2016

Στο πλαίσιο της 17ης Διεθνούς Έκθεσης Αλεξανδρούπολης, που ξεκίνησε στις 24 και λήγει την Τρίτη 28 Ιουνίου, ο Οργανισμός Λιμένος Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Έβρου έχουν προγραμματίσει για σήμερα Κυριακή την θεματική ημέρα «Λιμάνι & Θάλασσα».
Συγκεκριμένα στις 10:00 π.μ. έχει προγραμματιστεί ημερίδα με θέμα «Προοπτικές Θαλάσσιας Ανάπτυξης» στο Νομαρχείο της Αλεξανδρούπολης, με τη συμμετοχή εκπροσώπων από το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, το ΤΑΙΠΕΔ, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων, το Ναυτικό Επιμελητήριο, την Ένωση Μαρίνων και εταιρείας Υδροπλάνων.
Κατά την διάρκεια της ημερίδας θα αναπτυχθούν οι προκλήσεις και οι προοπτικές της θαλάσσιας ανάπτυξης μέσα από την κρουαζιέρα, τις συνδυασμένες μεταφορές και τα δίκτυα υδατοδρομίων, ενώ θα παρουσιαστεί και το πρόγραμμα LAROS που αφορά την τηλεμετρία για την βέλτιστη διαχείριση και απόδοση των πλοίων.
Μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα της σημερινής ημερίδας εδώ.

Φωτό: http://www.ola-sa.gr/

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.