Η επιχειρηματική πρωτοβουλία των Μινωικών Γραμμών

Η επιχειρηματική πρωτοβουλία των Μινωικών Γραμμών

187
Η επιχειρηματική πρωτοβουλία των Μινωικών Γραμμών

Με αφορμή τη δημόσια προσφορά των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ προς τους μετόχους της εταιρείας HELLENIC SEAWAYS η εταιρεία ενημερώνει ότι οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ θα συνεχίσουν να αγοράζουν στην τιμή των € 4 ανά μετοχή από σήμερα και μέχρι την ανάληψη της ευθύνης διοίκησής της.
Σύμφωνα με δήλωση του Αντώνη Μανιαδάκη, διευθύνοντος συμβούλου των Μινωικών Γραμμών “το ποσοστό συμμετοχής των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ στο μετοχικό κεφάλαιο της HELLENIC SEAWAYS ανέρχεται σε 47,40% και ως πρώτος μέτοχος της εν λόγω εταιρείας προτρέπει το σύνολο των μετόχων της να στηρίξουν αυτή μας την προσπάθεια στην προσεχή Τακτική Γενική Συνέλευση της HELLENIC SEAWAYS που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016.
Η στρατηγική αυτή κίνηση των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ θα οδηγήσει σε: α) υγιή σχήματα και επιτυχή αναδιοργάνωση της ελληνικής ακτοπλοΐας με τη δημιουργία οικονομιών κλίμακας και τη διασφάλιση χρηματοοικονομικής σταθερότητας, β) αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους επιβάτες / συνεργάτες σε ανταγωνιστικές τιμές και γ) τήρηση των άγονων γραμμών και όλου του εμπορικού δικτύου της εταιρείας, με σεβασμό στις υφιστάμενες συμφωνίες με το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.
Μέσω αυτής της σημαντικής επιχειρηματικής πρωτοβουλίας των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ διασφαλίζεται τόσο η ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία της HELLENIC SEAWAYS όσο και η μακροπρόθεσμη σταθερή οικονομική της πορεία και ανάπτυξη”.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.