Ρεκόρ συμμετοχών στο 3ο Mediterranean Yacht Show

Ρεκόρ συμμετοχών στο 3ο Mediterranean Yacht Show

299
Ρεκόρ συμμετοχών στο 3ο Mediterranean Yacht Show

Η ετήσια έκθεση του Ελληνικού Συνδέσμου Θαλάσσιου Τουρισμού για επανδρωμένα πολυτελή σκάφη πραγματοποιήθηκε από τις 7 έως τις 10 Μαΐου στο Ναύπλιο. Το μεσαιωνικό λιμάνι της πόλης αποτέλεσε το ιδανικό σκηνικό για το 3ο Mediterranean Yacht Show, που και φέτος ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών με τον εντυπωσιακό αριθμό συμμετοχών αλλά και τη μεγάλη προσέλευση μεσιτών ναύλωσης πολυτελών σκαφών από κάθε γωνιά του πλανήτη.
Το 3ο Mediterranean Yacht Show -μια από τις σημαντικότερες διοργανώσεις σχετικά με το yachting παγκοσμίως- υπογράμμισε τη δυναμική της ναύλωσης πολυτελών σκαφών για την ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού στην Ελλάδα και στη Μεσόγειο. Η έκθεση εγκαινιάστηκε το Σάββατο 7 Μαΐου παρουσία του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου, εκπροσώπων του υπουργείου Τουρισμού και Νησιωτικής Πολιτικής και του Λιμενάρχη Ναυπλίου, Σπύρου Μαρίνου, ενώ τις επόμενες μέρες την έκθεση τίμησε με την επίσκεψή του και ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, Δημήτρης Τρυφωνόπουλος. Η συμμετοχή κορυφαίων, σε διεθνές επίπεδο, μεσιτών ναύλωσης σκαφών καθώς και αντίστοιχων εταιρειών επεσήμανε τη σημασία της έκθεσης, γεγονός που ανέφερε και ο πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Θαλάσσιου Τουρισμού Μιχάλης Σκουλικίδης κατά τον χαιρετισμό του στο Παλαμήδι.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.