Η Εtihad Αirways κερδίζει το βραβείο «crystal cabin award»

Η Εtihad Αirways κερδίζει το βραβείο «crystal cabin award»

81
Η Εtihad Αirways κερδίζει το βραβείο «crystal cabin award»

Η Etihad Airways κέρδισε το βραβείο Crystal Cabin Award 2016 στη νέα κατηγορία «Cabin Concepts» για την καμπίνα Πρώτης Θέσης του Boeing 787 που διαθέτει τα διαμερίσματα πρώτης θέσης, μοναδικά στο στόλο Dreamliner. Η τελετή αποτέλεσε μέρος της ετήσιας έκθεσης «Aicraft Interiors Expo» που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Αμβούργο της Γερμανίας.
Το βραβείο αποτελεί τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της εταιρείας για τις πρωτοποριακές νέες καμπίνες της. Το 2015 απέσπασε το βραβείο για το σχεδιασμό και τα προϊόντα του άνω καταστρώματος του Airbus A380.
Το Crystal Cabin Award είναι το μόνο διεθνές βραβείο που αναγνωρίζει την αριστεία και την πρωτοπορία στον εσωτερικό σχεδιασμό των αεροσκαφών. Η διεθνής κριτική επιτροπή συντελείται από περισσότερους από 20 ακαδημαϊκούς, μηχανικούς, εκπροσώπους κατασκευαστών αεροσκαφών και αεροπορικών εταιρειών, όπως και δημοσιογράφους που ειδικεύονται στον τομέα της διακόσμησης εσωτερικών χώρων αεροσκαφών.
Ο Peter Baumgartner, γενικός εμπορικός διευθυντής της Etihad Airways δήλωσε: «Για άλλη μία φορά, ο πρωτοποριακός σχεδιασμός που χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία της επαναστατικής καμπίνας Πρώτης Θέσης στα νέα μας Boeing 787 αναγνωρίστηκε από τους πιο διακεκριμένους ειδικούς και επαγγελματίες της βιομηχανίας, όπως αναγνωρίστηκε και για το Α380 το 2015. Αυτό το όραμα το έχει οδηγήσει μία προσέγγιση συνδημιουργίας με τους χρήστες της εταιρείας μας και έχει υλοποιηθεί από την πληθώρα εργαζομένων της Etihad Airways που ασχολούνται με το πρόγραμμα, μαζί βέβαια με το Etihad Design Consortium».
«Συνεχίζουμε να προκαλούμε τα στερεότυπα της μοντέρνας αρχιτεκτονικής καμπίνας πετώντας το βιβλίο των κανόνων και υιοθετώντας μία προσέγγιση «μπλε ουρανού», για να τελειοποιήσουμε τον σχεδιασμό και την αισθητική, που θα συνεχίσει να εφαρμόζεται και στο μέλλον καθώς προετοιμαζόμαστε για την άφιξη του μελλοντικού στόλου από Boeing 777X και Airbus A350».
Το βραβείο δόθηκε από κοινού στην Etihad Airways και στα μέλη του Etihad Design Consortium (EDC) – μία μοναδική κοινοπραξία τριών ηγετικών εταιρειών, που ένωσαν τις ικανότητές τους για να προσφέρουν όσα μπορούν στο όραμα της αεροπορικής εταιρείας, για μία επαναστατική αλλαγή στην εμπειρία των πτήσεων.
et

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.