Πιστοποίηση κατά ISO για τον ΟΛΠ

Πιστοποίηση κατά ISO για τον ΟΛΠ

61
Πιστοποίηση κατά ISO για τον ΟΛΠ

Ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς Α.Ε. επαναπιστοποιήθηκε σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008 και Περιβάλλοντος ISO 14001:2004 σε ότι αφορά τις υπηρεσίες Εξυπηρέτησης Κρουαζιέρας (Cruise Terminal), ενώ την ίδια πιστοποίηση έλαβαν για πρώτη φορά και οι υπηρεσίες Διακίνησης Αυτοκινήτων (Car Terminal) σύμφωνα με τα ίδια Διεθνή Πρότυπα.
Η πιστοποίηση πραγματοποιήθηκε από το διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα πιστοποίησης Lloyd’s Register Quality Assurance / Hellenic Lloyd’s SA έπειτα από σχετική επιθεώρηση και επιβεβαίωση της ικανοποίησης των απαιτήσεων και των δύο (2) Διεθνών Προτύπων. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο ΟΛΠ “η εταιρεία έχει θέσει ως επίκεντρο της πολιτικής της την άρτια εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών λαμβάνοντας συγχρόνως κατάλληλα μέτρα για την προστασία του περιβάλλοντος στο οποίο λειτουργεί. Η συγκεκριμένη πιστοποίηση αποτελεί απόδειξη προς τους πελάτες της εταιρείας και το ευρύ κοινό για τις ενέργειες και τη δέσμευση της Διοίκησης για συνεχή βελτίωση των Υπηρεσιών. Για την ΟΛΠ Α.Ε. η αειφόρος ανάπτυξη αποτελεί στόχο για την ευημερία όλων των εμπλεκόμενων στην παροχή λιμενικών υπηρεσιών”.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.