‘Αμπου Ντάμπι: εγγυημένη ηλιοφάνεια αλλιώς οι επόμενες διακοπές σας δωρεάν

‘Αμπου Ντάμπι: εγγυημένη ηλιοφάνεια αλλιώς οι επόμενες διακοπές σας δωρεάν

117
‘Αμπου Ντάμπι: εγγυημένη ηλιοφάνεια αλλιώς οι επόμενες διακοπές σας δωρεάν

Η Etihad Holidays έχει ξεκινήσει μια νέα εκστρατεία που υπόσχεται «εγγυημένη ηλιοφάνεια, αλλιώς… οι επόμενες διακοπές σας δωρεάν» για να προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες από το Ηνωμένο Βασίλειο να κάνουν διακοπές στο Άμπου Ντάμπι.
Η πρωτοβουλία έχει ως στόχο να φέρει περισσότερες επιχειρήσεις και ταξιδιώτες στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών. Η εκστρατεία «Άμπου Ντάμπι: εγγυημένη ηλιοφάνεια αλλιώς οι επόμενες διακοπές σας δωρεάν» θα ισχύει για κάθε πακέτο που θα περιλαμβάνει πτήση και ξενοδοχείο για την περίοδο από Μάϊο μέχρι Σεπτέμβριο. Οι επισκέπτες που θα έρθουν αντιμέτωποι με περισσότερα από 5mm βροχής κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Άμπου Ντάμπι θα λάβουν ένα άλλο πακέτο διακοπών δωρεάν.
Η Etihad Holidays εγκαινιάζει την εκστρατεία παράλληλα με την έναρξη του νέου γραφείου της στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου θα λειτουργεί υπό τη δική της Άδεια Οργάνωσης Αεροπορικών Ταξιδιών (ATOL) και ως μέλος της ABTA, της μεγαλύτερης ταξιδιωτικής οργάνωσης του Ηνωμένου Βασιλείου.
Το 2015, περισσότεροι από 230.000 επιβάτες ταξίδεψαν από το Ηνωμένο Βασίλειο προς το Άμπου Ντάμπι, μία αύξηση της τάξεως του 14% συγκριτικά με το 2014 – σύμφωνα με πρόσφατες στατιστικές που δημοσιεύτηκαν από τις Τουριστικές και Πολιτιστικές Αρχές του Άμπου Ντάμπι.
Ο Mohammed Al Bulooki, Εμπορικός Αντιπρόεδρος της Etihad Airways στα ΗΑΕ, δήλωσε: «Οι πελάτες μας από το Ηνωμένο Βασίλειο κατ’ επανάληψη μας λένε ότι θέλουν η καταξιωμένη εμπειρία της Etihad Airways να επεκταθεί σε όλα τα κομμάτια του ταξιδιού τους έως το Άμπου Ντάμπι και έχουμε ως στόχο να ανταποκριθούμε στις επιθυμίες τους. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτός ο καταπληκτικός προορισμός, τον οποίο είμαστε υπερήφανοι να αποκαλούμε «σπίτι» μας, θα γοητεύσει και θα σαγηνεύσει όλους εκείνους που μας επισκέπτονται από το Ηνωμένο Βασίλειο».
«Το Άμπου Ντάμπι είναι ήδη ένας ακμάζοντας και κοσμοπολίτικος τουριστικός κόμβος που έχει σημαντικά αγαθά να προσφέρει σε κάθε επισκέπτη, είτε βρίσκεται εδώ για την ηλιοφάνεια που διαρκεί όλο το χρόνο, τους θεαματικούς πολιτιστικούς χώρους και τα ιδρύματα, ή για την απόλυτη περιπέτεια απόδρασης. Έχουμε αναλάβει τη δέσμευση του να είμαστε η βασική κινητήρια δύναμη στην προσπάθεια ανάπτυξης της τουριστικής βιομηχανίας στα Εμιράτα».
Η Etihad Airways εξυπηρετεί προς το παρόν τρία αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου, με τρεις πτήσεις την ημέρα από το Heathrow του Λονδίνου, δύο πτήσεις την ημέρα από το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ και πέντε πτήσεις την εβδομάδα από την πρωτεύουσα της Σκωτίας, το Εδιμβούργο.
Εκτός από τη δυνατότητα αγοράς πακέτων για τα ΗΑΕ, οι επισκέπτες από το Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορούν να επιλέξουν περισσότερα από 300 πακέτα για προορισμούς όπως η Κίνα, Μαλαισία, Μαλδίβες, Ομάν, Σεϋχέλλες, Σιγκαπούρη, Σρι Λάνκα, Ταϊλάνδη και Βιετνάμ.

Λεζάντα φωτογραφίας - αριστερά προς τα δεξιά: Christopher Hunter της Etihad Holidays στην εκδήλωση λανσαρίσματος στο Λονδίνο, μαζί με την Αυτού Εξοχότητα Abdulrahman Almutaiwee Πρέσβη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων με τον Mohammed Al Bulooki και τον James Harrison της Etihad Airways
Λεζάντα φωτογραφίας – αριστερά προς τα δεξιά: Christopher Hunter της Etihad Holidays στην εκδήλωση λανσαρίσματος στο Λονδίνο, μαζί με την Αυτού Εξοχότητα Abdulrahman Almutaiwee Πρέσβη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων με τον Mohammed Al Bulooki και τον James Harrison της Etihad Airways

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.