Η LOT θα συνδέει την Αθήνα με τη Βαρσοβία με 4 πτήσεις...

Η LOT θα συνδέει την Αθήνα με τη Βαρσοβία με 4 πτήσεις την εβδομάδα

61
Η LOT θα συνδέει την Αθήνα με τη Βαρσοβία με 4 πτήσεις την εβδομάδα

Η πρώτη πτήση της LOT αναχώρησε την περασμένη εβδομάδα από το αεροδρόμιο της Αθήνας για τη Βαρσοβία, εγκαινιάζοντας τη νέα σύνδεση.
Η νέα απευθείας σύνδεση παρέχει στους επιβάτες τις καλύτερες δυνατότητες μετεπιβίβασης σε αυτή την περιοχή της Ευρώπης. Το δίκτυο της LOT, μέσω του κόμβου της στη Βαρσοβία, αποτελεί μια καλή εναλλακτική σε σχέση με άλλα συνωστισμένα και μεγάλα αεροδρόμια στη Δυτική Ευρώπη. Οι ταξιδιώτες σε λιγότερο από μια ώρα μπορούν να μετεπιβιβαστούν, μέσω του μοντέρνου κόμβου της Βαρσοβίας, σε άλλους ευρωπαϊκούς προορισμούς, όπως η Στοκχόλμη, η Κοπεγχάγη, το Άμστερνταμ, το Λονδίνο, το Παρίσι, το Αμβούργο, το Ντίσελντορφ, το Λουξεμβούργο και οι Βρυξέλλες. Για παράδειγμα, ένα ταξίδι από την Αθήνα στη Στοκχόλμη μέσω Βαρσοβίας, διαρκεί συνολικά μόλις 5 ώρες και 50 λεπτά.
Η LOT θα συνδέει την Αθήνα με τη Βαρσοβία με 4 πτήσεις την εβδομάδα, Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο. Η αναχώρηση από την Αθήνα θα γίνεται στις 04:25 και η άφιξη στη Βαρσοβία στις 06:15. Οι ώρες των πτήσεων δίνουν τη δυνατότητα στο επιβατικό κοινό να επωφεληθεί από τις πρωινές πτήσεις της LOT από τη Βαρσοβία προς τους βόρειους και δυτικούς ευρωπαϊκούς προορισμούς, καθώς και από τις απογευματινές πτήσεις προς τη Βόρειο Αμερική και την Ασία. Η αναχώρηση από τη Βαρσοβία θα γίνεται στις 22:40 και η άφιξη στην Αθήνα στις 02:25. Οι συγκεκριμένες ώρες προσφέρουν πολύ καλές συνδέσεις για το Σαββατοκύριακο ή για ένα σύντομο επαγγελματικό ταξίδι.
Από την θερινή περίοδο, η LOT θα επιχειρεί από τη Βαρσοβία στην Αθήνα καθημερινά με 7 εβδομαδιαίες πτήσεις.
«Η σύνδεση Αθήνας – Βαρσοβίας αποτελεί μια νέα αξία για το δίκτυο της LOT. Αφενός, το δρομολόγιο αυτό είναι σημαντικό για τους επιβάτες της Πολωνίας και της Ανατολικής Ευρώπης που ταξιδεύουν για τουρισμό, κυρίως κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου, αφετέρου, η νέα σύνδεση προσφέρει νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες. Για παράδειγμα, βάσει της προηγούμενης εμπειρίας μας, η LOT αναμένεται να μεταφέρει αρκετά εμπορεύματα από την Ελλάδα, όπως ελιές, λάδι, τυρί φέτα, φρέσκα ψάρια και δερμάτινα προϊόντα, τα οποία εισάγονται όχι μόνο στην πολωνική αγορά, αλλά και σε άλλους διεθνείς προορισμούς όπως: Μόσχα, Ζυρίχη, Μινσκ, Τελ Αβίβ, Νέα Υόρκη και Τορόντο. Είμαστε σίγουροι ότι με τη νέα σύνδεση, θα προσφέρουμε στους επιβάτες μας υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και τις καλύτερες συνδέσεις με προορισμούς σε όλο τον κόσμο μέσω της περιοχής» δήλωσε ο Adrian Kubicki, Εκτελεστικός Διευθυντής & Εκπρόσωπος Τύπου.
Οι πτήσεις θα γίνονται με αεροσκάφη Embraer jets, τα οποία προτιμούνται από τους επιβάτες λόγω της ευρύχωρης καμπίνα και των 2 καθισμάτων / σειρά.
Η LOT είναι η μοναδική αεροπορική εταιρεία που προσφέρει 3 διαφορετικές κατηγορίες θέσεων προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις προσδοκίες διαφορετικών ομάδων επιβατών στις μικρών και μεσαίων αποστάσεων πτήσεις μεταξύ ευρωπαϊκών προορισμών. Η Business Class της LOT περιλαμβάνει προτεραιότητα σε όλες τις υπηρεσίες στο αεροδρόμιο, πρόσβαση στο business lounge, εξατομικευμένες υπηρεσίες, γεύματα gourmet και ροφήματα σε σκεύη από πορσελάνη, καθώς και κενή θέση δίπλα στον επιβάτη για την άνεσή του. Η Premium Economy Class της LOT παρέχει προτεραιότητα στο check-in και στην επιβίβαση, εμπλουτισμένη υπηρεσία γευμάτων και ροφημάτων, καθώς και θέση στο μπροστινό μέρος της καμπίνας. Η Economy Class της LOT περιλαμβάνει την κράτηση θέσης, αναψυκτικά, καθώς και μια μεγάλη επιλογή φαγητού και ποτών προς πώληση.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.