Επιβεβαιώνονται οι φήμες για την πώληση του Baltic Exchange

Επιβεβαιώνονται οι φήμες για την πώληση του Baltic Exchange

485
Επιβεβαιώνονται οι φήμες για την πώληση του Baltic Exchange

Το Baltic Exchange επιβεβαιώνει σε ανακοίνωσή του ότι έχει λάβει μια σειρά από διερευνητικές προσεγγίσεις και ότι είναι τώρα σε εμπιστευτικές συζητήσεις με επιλεγμένα νομικά πρόσωπα σχετικά με τη μελλοντική στρατηγική και την ιδιοκτησία του.
Ο πρόεδρος του Baltic Exchange, Guy Campbell, δήλωσε σχετικά ότι σε αυτό το στάδιο, δεν υπάρχει και δεν έχει ληφθεί κάποια επίσημη δεσμευτική προσφορά, αλλά κατά την μελλοντική εξέταση κάθε προσφοράς το διοικητικό συμβούλιο θα εξετάσει προσεκτικά τις απόψεις και τα συμφέροντα όλων των ενδιαφερόμενων μερών. «Εμείς δεν θα κάνουμε κανένα περαιτέρω σχόλιο αυτή τη στιγμή» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Το Baltic Exchange έχει ήδη ορίσει τις Nomura International PLC και Norton Rose LLP Fulbright ως σύμβουλους εξέτασης και αξιολόγησης των προσφορών και προτάσεων.
Το Baltic Exchange, το οποίο ιδρύθηκε το 1744, είναι ένας ιστορικός θεσμός στην παγκόσμια ναυτιλία και μια επιτυχημένη, κερδοφόρα επιχείρηση.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.