Τέλος στο φόβο των αεροπλάνων από την Easyjet

Τέλος στο φόβο των αεροπλάνων από την Easyjet

381
Τέλος στο φόβο των αεροπλάνων από την Easyjet

Tη συνέχιση των ειδικών σεμιναρίων για όσους φοβούνται τα αεροπλάνα ανακοίνωσε η Easyjet, σε τιμές μάλιστα εξαιρετικά προσιτές. Τα μαθήματα διαρκούν δύο ημέρες και θα πραγματοποιηθούν σε όλη τη Βρετανία, στα αεροδρόμια Μπέλφαστ, Μπρίστολ, Gatwick, Luton, Stansted, στη Γλασκώβη, στο Μάντσεστερ και στο Newcastle. Τα ειδικά σεμινάρια είναι κατάλληλα για οποιονδήποτε ο οποίος εμφανίζει γενικό άγχος ή μια ακραία φοβία για το αεροπλάνο και τις αεροπορικές πτήσεις.
Από το τέλος του Φεβρουαρίου μέχρι και τα μέσα του Ιουνίου 2016 η easyJet αναμένει να βοηθήσει περίπου 1.000 άτομα και πιθανούς επιβάτες ώστε να ξεπεράσουν τους φόβους τους. Κατά την πρώτη ημέρα των μαθημάτων οι συμμετέχοντες διδάσκονται μια ευρεία γκάμα από δοκιμασμένες τεχνικές από την κορυφαίο εμπειρογνώμονα για τις φοβίες Lawrence Leyton. Οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν από έναν πιλότο και θα εξερευνήσουν ενδελεχώς τους ήχους και τις αισθήσεις που βιώνει ένας επιβάτης κατά την πτήση σε αεροσκάφος. Tη δεύτερη μέρα οι επιβάτες ταξιδεύουν για μια ώρα με αεροπλάνο και δοκιμάζουν τις τεχνικές που έμαθαν.
Οι τιμές για το σεμινάριο ανέρχονται μόλις σε £ 189 ανά άτομο. Οι συμμετέχοντες μπορούν επίσης να προσκαλέσουν έναν ή μία συνοδό ένα σύντροφο για να τους συνοδεύει κατά τη διάρκεια της πτήσης, εφόσον το επιθυμούν, για μόλις £ 69. Θέσεις για όλα τα μαθήματα μπορεί να κρατηθεί στο www.fearlessflyer.easyjet.com.
Ο κ. Peter Duffy, εμπορικός διευθυντής Ομίλου της easyJet, δήλωσε σχετικά με το πρόγραμμα τα ακόλουθα: “Έχουμε ήδη βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους να ξεπεράσουν το φόβο τους για τις πτήσεις και ανυπομονούμε να βοηθήσουμε ακόμη περισσότερους τον επόμενο χρόνο” ενώ ο κ. Mark Wein, διευθυντής σπουδών της easyJet, δήλωσε:
“Περισσότερο από το 95% των ανθρώπων που παίρνουν μέρος στα σεμινάρια μας πετούν πλέον άφοβα και να λαμβάνουμε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από πολλούς συμμετέχοντες από το παρελθόν μας που έχουν πλέον ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο”.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.