Ο ClassNK απέσπασε το βραβείο IT Solutions Award

Ο ClassNK απέσπασε το βραβείο IT Solutions Award

43
Ο ClassNK απέσπασε το βραβείο IT Solutions Award

Ο ClassNK παρέλαβε το IT Solutiions Award κατά την απονομή των ετήσιων βραβείων “International Bulk Journal – IBJ Awards” σε ειδική τελετή που έλαβε χώρα στην Αμβέρσα την 16η Νοεμβρίου.
Ο ClassNK βραβεύτηκε για το 3D modeling λογισμικό που έχει αναπτύξει, με την ονομασία PEERLESS. Τα ετήσια IBJ Awards απονέμονται σε εταιρείες και πρόσωπα με σημαντική συμβολή στον τομέα των χύδην φορτίων αλλά και στην ευρύτερη ναυτιλιακή βιομηχανία.
Η κριτική επιτροπή των βραβείων επέλεξε το λογισμικό του ClassNK αναγνωρίζοντας την καινοτομία του και την συνεισφορά του στην αύξηση της αποδοτικότητας στις λειτουργίες που αφορούν τα χύδην φορτία.
Το λογισμικό αναπτύχθηκε μέσω κοινών προγραμμάτων έρευνας και ανάπτυξης των University of Tokyo, NYK Line, Mitsui O.S.K. Lines, “K” Line, Sasebo Heavy Industries, Sanwa Dock, MTI, S.E.A Systems, Armonicos, και ClassNK Consulting Service.
Το λογισμικό παρέχει λύσεις για Ballast Water Management.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.