ENTERPRISE GREECE και ΗΕΜΕΧΡΟ στη διεθνή ναυτιλιακή έκθεση KORMARINE BUSAN 2015

ENTERPRISE GREECE και ΗΕΜΕΧΡΟ στη διεθνή ναυτιλιακή έκθεση KORMARINE BUSAN 2015

194
ENTERPRISE GREECE και ΗΕΜΕΧΡΟ στη διεθνή ναυτιλιακή έκθεση KORMARINE BUSAN 2015

Η Ελληνική Εταιρία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου – ENTERPRISE GREECE σε συνεργασία με την Ένωση Ελλήνων Κατασκευαστών Ναυτιλιακού Εξοπλισμού – HEMEXPO διοργανώνουν την Ελληνική συμμετοχή με εθνικό περίπτερο στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Ναυπηγικής και Βιομηχανικού εξοπλισμού ΚΟRMARINE BUSAN 2015, η οποία θα διεξαχθεί από τις 20 μέχρι τις 23 Οκτωβρίου 2015 στην Κορέα.

Οι Enterprise Greece και HEMEXPO συνενώνουν τις δυνάμεις τους κάτω από το σλόγκαν «Smart Ship Solutions. Greek marine equipment» προκειμένου να εγκαινιάσουν μια σειρά δράσεων για την προώθηση του ελληνικού ναυτιλιακού εξοπλισμού και την προσέλκυση επενδυτικών κεφαλαίων στις ελληνικές εταιρείες του κλάδου.

Η  Διεθνής Έκθεση KORMARINE ξεκίνησε το 1978 και έχει πλέον καθιερωθεί ως μία από τις μεγαλύτερες Διεθνείς Εκθέσεις στο χώρο της ναυπηγικής και του βιομηχανικού ναυτιλιακού εξοπλισμού. Το Μπουσάν είναι η 2η σε πληθυσμό πόλη της Κορέας, όπου λειτουργούν οι 10 μεγαλύτερες ναυπηγικές εταιρίας της Νότιας Κορέας, μερικές από τις οποίες είναι από τις μεγαλύτερες του κόσμου.

Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο BEXCO, η εκθεσιακή επιφάνεια θα ξεπεράσει τα 38.000 τετραγωνικά μέτρα και θα συμμετάσχουν 1.200 εταιρίες από 40 χώρες, ενώ οι εμπορικοί επισκέπτες αναμένεται να ξεπεράσουν τους 40.000, σύμφωνα με τους διοργανωτές. Μεταξύ των Εθνικών συμμετοχών, οι οποίες θα ξεπεράσουν τις 15, ξεχωρίζουν αυτές της Ιαπωνίας, της Κίνας, της Σιγκαπούρης, της Βρετανίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Ολλανδίας, της Νορβηγίας, της Δανίας, Φιλανδία, των Ηνωμένων Πολιτειών κλπ. Διοργανώνεται από το Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Ενέργειας  της Κορέας, το Ερευνητικό Ινστιτούτο Ναυτιλιακού Εξοπλισμού της Κορέας, την Ένωση Εταιριών Ναυτιλιακού Εξοπλισμού της Κορέας και την Reed K. Fairs Exhibition.

Η Χώρα μας συμμετέχει για πρώτη φορά με Εθνικό περίπτερο στο HALL 5, 3F Exhibition Center 2, στο περίπτερο με αριθμό 5G03 και η Ελληνική συμμετοχή αποτελείται από δυναμικές εταιρίες του κλάδου. Στον εκθεσιακό χώρο  θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους οι εταιρείες  ALUMINOX, D.KORONAKIS, ERMA FIRST, FARAD, J&E PAPADOPOULOS, D. KORONAKIS,  A. MALLIOS, NANOPHOS, PRISMA ELECTRONICS, PSYCTOTHERM, RAYCAP, UTECO και VIOHALCO, ενώ θα συμμετέχουν αντιπρόσωποι και άλλων εταιρειών διαμέσου της ΗΕΜΕΧΡΟ.

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης KORMARINE 2015, την δεύτερη μέρα, στις 21 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί εξειδικευμένο σεμινάριο όπου θα παρουσιαστούν οι ελληνικές εταιρείες, τα προϊόντα τους καθώς και οι δυνατότητες συνεργασίας με ναυπηγεία και ομοειδείς επιχειρήσεις ενώ  παράλληλα στο πλαίσιο της έκθεσης οι ελληνικές επιχειρήσεις θα έχουν μεγάλο αριθμό συναντήσεων προκειμένου να προωθήσουν τα προϊόντα τους.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.