Aεροπορικός αποκλεισμός στο Καστελόριζο

Aεροπορικός αποκλεισμός στο Καστελόριζο

129
Aεροπορικός αποκλεισμός στο Καστελόριζο

Λόγω τεχνικού προβλήματος στο Αεροδρόμιο Καστελόριζου και μετά από σχετική ενημέρωση από τις αρχές αεροδρομίου του Καστελόριζου η Olympic Air, ο μοναδικός αερομεταφορέας που εκτελεί τακτικές πτήσεις από το νησί, ανακοίνωσε ότι δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν πτήσεις από και προς το νησί.

Για το λόγο αυτό η Olympic Air αναγκάζεται να ματαιώσει όλες τις προγραμματισμένες πτήσεις από και προς το Καστελόριζο μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη στο αεροδρόμιο οπότε και αναμένεται νέα ενημέρωση. Οι πτήσεις αυτές αφορούν την καθημερινή αεροπορική σύνδεση με τη Ρόδο, βασικό συνδετικό κρίκο με την υπόλοιπη Ελλάδα αφού η ακτοπλοϊκή σύνδεση είναι σχετικά περιορισμένη.

Παρά το γεγονός ότι αυτή η εξέλιξη είναι εκτός ελέγχου του αερομεταφορέα, η Olympic Air ζητά συγγνώμη από τους επιβάτες της για την όποια ταλαιπωρία.

Για περισσότερες πληροφορίες οι επιβάτες μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Olympic Air www.olympicair.com ή να καλούν στα τηλέφωνα: 801 11 20000 (από σταθερό), 210 6261000 (από κινητό). Αυτή τη στιγμή δεν πωλείται κανένα εισιτήριο από και προς Καστελόριζο στο δίκτυο της εταιρείας.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.