H Aegean αναλαμβάνει αποκλειστικός αερομεταφορέας όλων των Εθνικών Ομάδων Καλαθοσφαίρισης

H Aegean αναλαμβάνει αποκλειστικός αερομεταφορέας όλων των Εθνικών Ομάδων Καλαθοσφαίρισης

67
H Aegean αναλαμβάνει αποκλειστικός αερομεταφορέας όλων των Εθνικών Ομάδων Καλαθοσφαίρισης

Η Aegean Airlines και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), λίγο πριν την αναχώρηση της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ για το Ζάγκρεμπ, όπου θα διεξαχθεί η Α’ φάση του Eurobasket 2015, ανακοίνωσαν και επίσημα την συνεργασία τους, αφού η AEGEAN είναι υπερήφανος υποστηρικτής και ο Αποκλειστικός Αερομεταφορέας όλων των Εθνικών Ομάδων Καλαθοσφαίρισης και αποχαιρέτησαν τους Διεθνείς μας με τις θερμότερες ευχές τους για καλή επιτυχία.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Public Lounge της AEGEAN στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», σήμερα, Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου. Την ελληνική αποστολή υποδέχθηκε ο Αντιπρόεδρος της AEGEAN κ. Ευτύχιος Βασιλάκης ενώ το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος της ΕΟΚ κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος μαζί με τον ομοσπονδιακό προπονητή κ. Φώτη Κατσικάρη, τον αρχηγό της Εθνικής Ομάδας κ. Νίκο Ζήση και τους διεθνείς μας.

Η Ελληνική αποστολή ταξίδεψε στην Κροατία με την ειδική πτήση (Charter) που προσέφερε η AEGEAN αποκλειστικά για τους αγώνες, δείχνοντας έτσι την αμέριστη συμπαράστασή της στην Εθνική Ομάδα Μπάσκετ, την Επίσημη Αγαπημένη όλων των Ελλήνων, καθώς και την εμπιστοσύνη της στις δυνατότητές της να μας χαρίσει στιγμές συγκίνησης.

Ο Αντιπρόεδρος της AEGEAN, κ. Ευτύχιος Βασιλάκης, ευχήθηκε στην Εθνική Ομάδα Μπάσκετ καλή επιτυχία και δήλωσε σχετικά: «Είναι ιδιαίτερη τιμή, να στηρίξουμε την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ γιατί είναι μία ομάδα συνυφασμένη με τις επιτυχίες και έχει αποδείξει πολλές φορές ότι με πείσμα, πάθος, σύστημα και συνεργασία μπορεί να καταφέρει ακόμα και το αδύνατο. Εύχομαι στους παίκτες της Εθνικής μας να έχουν μία ακόμα επιτυχημένη πορεία και θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι η AEGEAN θα βρίσκεται πάντα κοντά τους. Εξάλλου στις καρδιές μας είναι πάντα νικητές! Καλή επιτυχία!».

Ο Πρόεδρος της ΕΟΚ κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος δήλωσε: «Στις 20 Σεπτεμβρίου θα ψηφίσουμε Ελλάδα. Ευχαριστούμε την AEGEAN που είναι σχεδόν δέκα χρόνια κοντά μας».

Η AEGEAN επεφύλαξε και μια έκπληξη για τους παίκτες της εθνικής ομάδας. Προέβαλε ένα βίντεο όπου φίλαθλοι έδιναν τις ευχές τους στην Εθνική Ομάδα, ενόψει του Eurobasket 2015. Παράλληλα δόθηκαν στους διεθνείς μας μπάλες με ευχές φιλάθλων.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έγινε συμβολική ανταλλαγή δώρων, με τους Διεθνείς μας να χαρίζουν στον Αντιπρόεδρο της AEGEAN μια φανέλα και μία μπάλα με τις υπογραφές των μελών της αποστολής, ενώ ο κ. Βασιλάκης χάρισε στην Εθνική μας Ομάδα ένα μοντέλο αεροσκάφους της AEGEAN.

Τέλος, με αφορμή το Eurobasket 2015, η AEGEAN διοργανώνει διαγωνισμό και καλεί όλους να ευχηθούν Καλή Επιτυχία και να στείλουν τις ευχές τους στην Εθνική μας Ομάδα, χρησιμοποιώντας το hashtag #kontastinethniki. H AEGEAN θα μετατρέψει κάθε πόντο που πετυχαίνει η Εθνική μας στη διοργάνωση, σε Miles + Bonus μίλια. Τα μίλια αυτά θα δοθούν μετά από κλήρωση σε 10 τυχερούς.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.