Αναστέλλει τη λειτουργία της η SkyGreece

Αναστέλλει τη λειτουργία της η SkyGreece

491
Αναστέλλει τη λειτουργία της η SkyGreece

Tην προσωρινή αναστολή των δραστηριοτήτων της ανακοίνωσε μέσω της εταιρική της ιστοσελίδας, η αεροπορική εταιρία η SkyGreece Airlines S.A. Η εταιρεία ήταν η μόνη ελληνική αεροπορική εταιρεία που συνέδεε την Ελλάδα με τον Καναδά και τις ΗΠΑ.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρεται ότι “αναστέλλει προσωρινά το σύνολο των λειτουργιών της καθώς αντιμετώπισε σειρά οικονομικών προβλημάτων λόγω των οικονομικών εξελίξεων στην Ελλάδα το καλοκαίρι”.
Η SkyGreece Airlines S.A., ξεκίνησε στις 17 Μαΐου τις πτήσεις της από τον Καναδά για την Αθήνα , τη Θεσσαλονίκη αλλά και μετέπειτα το Ζάγκρεμπ. Λίγες μέρες μετά ξεκίνησαν οι πτήσεις προς Νέα Υόρκη με το ένα και μοναδικό αεροσκάφος τύπου Boeing 767 της εταιρείας.

Το δύσκολο εγχείρημα της SkyGreece, πρωτοβουλία ενός ομογενούς ορθόδοξου ιερέα και ομογενών επιχειρηματιών από τον Καναδά, αποτέλεσε εξ αρχής μιας γενναία προσπάθεια που δεν θα μπορούσε να επιβιώσει χωρίς την εξεύρεση σημαντικών επενδυτών και διεθνών συνεργασιών.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.