Μαριλένα Λασκαρίδου: Aντίο σε μια σύγχρονη Νηρηίδα

Μαριλένα Λασκαρίδου: Aντίο σε μια σύγχρονη Νηρηίδα

2777
Μαριλένα Λασκαρίδου: Aντίο σε μια σύγχρονη Νηρηίδα

Η ανακοίνωση του θανάτου της Μαριλένας Λασκαρίδου συγκλόνισε όλη τη ναυτιλιακή οικογένεια. Η αντιπρόεδρος τους «Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδου», σύζυγος του κ. Πάνου Λασκαρίδη, υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητή και δραστήρια τόσο από την ενασχόληση της με τα πολιτιστικά δρώμενα στο μεγάλο λιμάνι όσο και για την πίστη της στην επιμόρφωση και καλλιέργεια των χιλιάδων νέων που επισκεπτόντουσαν τη Βιβλιοθήκη Λασκαρίδη στο πλαίσιο των πολυάριθμων εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Ιδρύματος.
Για την πλούσια αλλά ταυτόχρονα σεμνή και αθόρυβη κοινωνική της δράση η 40μελης κριτική επιτροπή των Βραβείων Ευκράντη της απένειμαν το Βραβείο Κοινωνικής Προσφοράς το 2009.
Δραστήρια, ανθρώπινη, υποστηρικτική, ένας σπάνιος άνθρωπος με ουσία και πλούσια συναισθήματα. Μια πραγματική κόρη της Ευκράντης, μια σεμνή και γοητευτική Νηρηίδα που όλοι θα θυμόμαστε για την απλότητα, την γενναιοψυχία και ευγένειά της.
Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεσθεί τη Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2015, στις 11:00 π.μ., από τον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.
Η οικογένεια παρακαλεί αντί στεφάνων να ενισχυθεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» (τηλ.: 210-3306140).

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.