Το Norwegian Escape και η πρωτότυπη… εμφάνισή του!

Το Norwegian Escape και η πρωτότυπη… εμφάνισή του!

155
Το Norwegian Escape και η πρωτότυπη… εμφάνισή του!

Ένας διακεκριμένος καλλιτέχνης, ο Guy Harvey, διάσημος για την ζωγραφική του με θέμα εικόνες της άγριας φύσης και του βυθού, δημιούργησε μια διαφορετική ‘εικόνα’ για το εξωτερικό τοίχωμα του Norwegian Escape. To νεότευκτο της Norwegian Cruise Line θα εγκαινιάσει τα νέα του δρομολόγια από το Μαϊάμι τον προσεχή Νοέμβριο.

Το υπερσύγχρονο κρουαζιερόπλοιο που κατασκευάζεται αυτή την περίοδο στο Meyer Werft της Γερμανίας Germany, θα είναι το πιο σύγχρονο, πολυτελές αλλά και το μεγαλύτερο πλοίο του στόλου της Norwegian Cruise Line

Η πρωτότυπη διακόσμηση στην πλώρη του πλοίου, θα έχει διάμετρο 300 μ και θα παρουσιάζει εικόνες και χρώματα από τον βυθό της Καραϊβικής. Η δημιουργική παρέμβαση του διάσημου καλλιτέχνη θα συμπεριλαμβάνει τη χλωρίδα και την πανίδα της περιοχής, σε μια ευφάνταστη και πρωτότυπη σύνθεση που αποτελεί καινοτομία τόσο για τον ζωγράφο όσο και για την εταιρεία.

Ο Guy Harvey, εκτός από πολυβραβευμένος ζωγράφος με θέματα από το βυθό, είναι βιολόγος, δύτης και φωτογράφος ενώ συμμετέχει ενεργά σε οργανώσεις με αντικείμενο την προστασία του θαλασσίου περιβάλλοντος. Ο ίδιος έχει δημιουργήσει το ίδρυμα Guy Harvey Ocean Foundation το οποίο χρηματοδοτεί έρευνες και πρωτοβουλίες που υποστηρίζουν την προστασία του θαλασσίου οικοσυστήματος. Σε αυτό το πλαίσιο οι επιβάτες του νέου πλοίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ντοκιμαντέρ από τις δραστηριότητες του Ιδρύματος αλλά και να ενημερωθούν για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να συμβάλλον στην προστασία του περιβάλλοντος..

Το Norwegian Escape θα εκτελεί 7 ήμερες κρουαζιέρες από το Μαϊάμι καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου προς τα νησιά της Ανατολικής Καραϊβικής. Θα μεταφέρει έως και 4.200 επισκέπτες σε ένα υπερπολυτελές σκηνικό.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.