Νon-stop προβολές θα κάνουν τη Νύχτα Μέρα

Νon-stop προβολές θα κάνουν τη Νύχτα Μέρα

48
Νon-stop προβολές θα κάνουν τη Νύχτα Μέρα

Τη Δευτέρα, 22 Ιουνίου, το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος μεταμορφώνεται σε ένα υπαίθριο σινεμά, παρουσιάζοντας το τριμερές ολονύκτιο πρόγραμμα προβολών video art, με τίτλο “Fireflies in the Night”, το οποίο επιμελήθηκε ο Robert Storr, Πρύτανης της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Yale, μαζί με μια ομάδα επιμελητριών που απαρτίζεται από τις Barbara London, Καλλιόπη Μηνιουδάκη και Francesca Pietropaolo.

Το ίδιο βράδυ, ο Robert Storr θα βρίσκεται στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, προκειμένου να προλογίσει (στις 22:45) τα έργα των Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών που στη συνέχεια θα προβληθούν στο κοινό.

Το πρόγραμμα, το οποίο εντάσσεται στις τετραήμερες εκδηλώσεις «Η Νύχτα Μέρα στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος», περιλαμβάνει non-stop προβολές ορισμένων από τα πιο σημαντικά έργα της διεθνούς video art σκηνής και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεματολογίας, ύφους και διαθέσεων.

Οι προβολές θα ξεκινούν κάθε μέρα (22-24 Ιουνίου) αργά το βράδυ, διαρκώντας έως το ξημέρωμα της επόμενης ημέρας (23.00 – 06.00). Χωρίς αρχή και τέλος, οι επισκέπτες θα μπορούν να παρακολουθήσουν τις προβολές ελεύθερα για όσο διάστημα επιθυμούν.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.