H αεροπορική εταιρεία που διατηρεί την κυριαρχία της στην Ευρώπη

H αεροπορική εταιρεία που διατηρεί την κυριαρχία της στην Ευρώπη

322
H αεροπορική εταιρεία που διατηρεί την κυριαρχία της στην Ευρώπη

Ως η «καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη για το 2015» αναδείχθηκε για μια ακόμη φορά η Aegean, μέλος της Star Alliance, κατά την παρουσίαση των βραβείων Skytrax World Airline Awards 2015, ενώ κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία  «παγκόσμια περιφερειακή αεροπορική εταιρεία».
Στην ψηφοφορία, που πραγματοποιήθηκε μέσα στο πλαίσιο των Skytrax World Airline Awards, την περίοδο Σεπτεμβρίου 2014 – Μαΐου 2015, πλέον των 18,89 εκατομμύρια επιβατών και περισσότερες από 105 εθνικότητες, επιβράβευσαν την AEGEAN για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχει στους επιβάτες της. Το βραβείο αυτό απονέμεται στην AEGEAN για 5η συνεχόμενη χρονιά και για 6η φορά από το 2009 έως σήμερα.
Η απονομή πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του Paris International Airshow, και όπως αναφέρθηκε από τους ίδιους τους διοργανωτές της απονομής, η AEGEAN, «διατήρησε την κυριαρχία της στην Ευρώπη, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα μια ισχυρή θέση και στην παγκόσμια κατάταξη».

Φωτο: Ο Πάνος Νικολαΐδης, Ground Operations Director της AEGEAN κατά την παραλαβή του βραβείου.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.