Το “MEIN SCHIFF 3” αφίχθη στον Πειραιά

Το “MEIN SCHIFF 3” αφίχθη στον Πειραιά

211
Το “MEIN SCHIFF 3” αφίχθη στον Πειραιά

Tο νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο “MEIN SCHIFF 3” της TUI Cruises υποδέχθηκε ο Πειραιάς, στην πρώτη του επίσκεψη του στο λιμάνι κρουαζιέρας του ΟΛΠ Α.Ε. Το πλοίο θα επισκέπτεται το λιμάνι του Πειραιά κατά τη διάρκεια των δρομολογίων του για όλο το καλοκαίρι του 2015.

Στον Έλληνα πλοίαρχο, κ. Ιωάννη Αναστασίου, παρέδωσαν εμβλήματα και βιβλία ο περιφερειάρχης Πειραιά, Γιώργος Γαβρίλης, ο πρόεδρος και δ/νων σύμβουλος του ΟΛΠ Α.Ε. κ. Γιώργος Ανωμερίτης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πειραιά, Δαβάκης Γεώργιος εκπρόσωποι της Ένωσης Κρουαζιερόπλοιων, της εταιρίας TUI Ελλάς κ.α.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Γ. Ανωμερίτης, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, χαρακτήρισε το λιμάνι του Πειραιά “βασικό κόμβο της μεσογειακής κρουαζιέρας” και λιμάνι-πρότυπο, αφού παρέχει όλες τις απαιτούμενες από τις εταιρίες υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, πάντα με γνώμονα το περιβάλλον και την ασφάλεια.

Χαρακτηριστικό των δυνατοτήτων του λιμανιού, το γεγονός ότι την ίδια ώρα με το 300μ. ‘’ΜEIN SCHIFF 3’’, το λιμάνι παρείχε άψογη εξυπηρέτηση σε τέσσερα ακόμη κρουαζιερόπλοια με 12.000 επιβάτες και πληρώματα μεταξύ των οποίων και το ‘’Norwegian Jade’’ της ΝCL.

NOM_0072

NOM_0097

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.