Στην Κίνα το νέο πλοίο της Costa Cruises

Στην Κίνα το νέο πλοίο της Costa Cruises

113
Στην Κίνα το νέο πλοίο της Costa Cruises

Στο Shanghai Wusongkou International Cruise Terminal πραγματοποίησε την παρθενική του επίσκεψη το νέο πλοίο της Costa Cruises, “Costa Serena”, ως ένα ακόμη σημάδι για την επικέντρωση της εταιρείας κρουαζιέρας στην αναδυόμενη κινεζική αγορά.

Στην τελετή ονομασίας του πλοίου συμμετείχε ο πρόεδρος της Costa Asia, Costa Cruises Pacific & China, κ. Buhdy Bok καθώς και διακεκριμένοι προσκεκλημένοι. “Νονά”του πλοίου ήταν η Κινέζα ηθοποιός κ. Gao Yuanyuan, η οποία ανέλαβε και καθήκοντα πρέσβειρας της Costa Crociere.

Το νέο πλοίο σχεδιάστηκε ειδικά ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των ασιατών επιβατών, ικανοποιώντας τις ανάγκες τους για διασκέδαση, γαστρονομία, πολυτέλεια κ.λπ.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Michael Thamm, CEO της Costa Crociere S.p.A.: “ Η προσθήκη του Costa Serena στο στόλο μας ενισχύει την ηγετική θέση της εταιρείας στην κινεζική αγορά κρουαζιέρας. Σύμφωνα με στοιχεία της CLIA (Cruise Lines International Association), 4 στις 10 κρατήσεις κρουαζιέρας γίνονται για πλοία της Costa. Έπειτα από 9 έτη επιτυχημένης δραστηριοποίησης στην κινεζική αγορά και με σημαντική στήριξη από την κινεζική κυβέρνηση, η Costa επεκτείνει τις παρεχόμενες υπηρεσίες της με στόχο την ικανοποίηση των Κινέζων επιβατών”.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.