Το «Blue Galaxy» στον στόλο της Blue Star Ferries

Το «Blue Galaxy» στον στόλο της Blue Star Ferries

817
Το  «Blue Galaxy» στον στόλο της Blue Star Ferries

Στο πλαίσιο επέκτασης του στόλου της, η Attica Group ανακοίνωσε ότι η θυγατρική της Blue Star Ferries ΝΑΕ παρέλαβε τη Μ. Τετάρτη το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο «Blue Galaxy» στο πλαίσιο σύμβασης μακροχρόνιας ναύλωσης (bareboat) από την εταιρεία Hellas 2 Leasing ΝΕ.
To «Blue Galaxy» έχει ολικό μήκος 192 μέτρα, ταχύτητα 24 κόμβους και μεταφορική ικανότητα 1.500 επιβατών και 703 αυτοκινήτων ιδιωτικής χρήσεως ή 150 φορτηγών οχημάτων και 70 αυτοκινήτων ιδιωτικής χρήσεως.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το πλοίο μετά από εκτεταμένη ανακαίνιση παρέχει στο επιβατικό κοινό αναβαθμισμένες υπηρεσίες και όλες τις σύγχρονες ανέσεις για ένα άνετο, πολυτελές και γρήγορο ταξίδι, διαθέτοντας 658 κλίνες, καθίσματα αεροπορικού τύπου, εστιατόριο a la carte, εστιατόριο self-service, bars, σαλόνια και κατάστημα.
Το πλοίο θα δρομολογηθεί στις γραμμές της Κρήτης στο αμέσως προσεχές διάστημα στο πλαίσιο της Κοινοπραξίας με την ΑΝΕΚ ΑΕ.

star3.tif

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.