Η Delta Αir Lines αυξάνει τις καθημερινές πτήσεις της μεταξύ Αθήνας και...

Η Delta Αir Lines αυξάνει τις καθημερινές πτήσεις της μεταξύ Αθήνας και Νέας Υόρκης

60
Η Delta Αir Lines αυξάνει τις καθημερινές πτήσεις της μεταξύ Αθήνας και Νέας Υόρκης

Η Delta Air Lines ανακοίνωσε ότι όχι απλά θα επαναφέρει αλλά και θα αυξήσει από αυτή την Κυριακή 30 Μαρτίου τις εποχιακές πτήσεις μεταξύ της Ελλάδας και του Διεθνούς Αεροδρομίου της Νέας Υόρκης John F. Kennedy. Το πρόγραμμα της Delta για το δρομολόγιο Αθήνα – Νέα Υόρκη περιλαμβάνει πέντε εβδομαδιαίες πτήσεις από τις 30 Μαρτίου 2015 και από τις 2 Μαΐου 2015 θα αυξηθούν σε καθημερινή βάση (7 πτήσεις τη βδομάδα). Μια επιπλέον μεσημεριανή πτήση θα προστεθεί πέντε φορές την εβδομάδα από τις 2 Ιουνίου 2015, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των εβδομαδιαίων πτήσεων σε 12 κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών. Κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών, η Delta θα προσφέρει έως και 5.900 θέσεις μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ. Όλες οι πτήσεις από την Αθήνα θα πραγματοποιούνται σε συνδυασμό με τις συνεργαζόμενες εταιρείες της κοινοπραξίας Air France-KLM και Alitalia.

Οι πτήσεις της Delta προς και από την Αθήνα θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη τύπου Airbus A330-300 και Boeing 767-300, τα οποία περιλαμβάνουν καθίσματα που μετατρέπονται σε πλήρως επίπεδα κρεβάτια με άμεση πρόσβαση στον διάδρομο, σε σχηματισμό 1x2x1, στην κατηγορία Delta One (πρώην Business Elite). Οι επιβάτες που πετούν στη θέση Delta Comfort+, την προνομιακή οικονομική θέση της Delta, επωφελούνται από έως και περισσότερο από 10 εκατοστά επιπλέον χώρο για τα πόδια και 50% περισσότερη ανάκλιση του καθίσματος σε σύγκριση με τα κανονικά καθίσματα της Economy class καθώς και προτεραιότητα στην επιβίβαση. Επίσης, η επέκταση της υπηρεσίας Wi-Fi περιλαμβάνεται στις πρωτοβουλίες που έχει αναπτύξει η Delta στον διηπειρωτικό στόλο αεροσκαφών της.

Οι επιβάτες με πτήσεις ανταπόκρισης θα επωφεληθούν από τις ομαλές μετεπιβιβάσεις προς πολλούς προορισμούς των ΗΠΑ, μέσω του Terminal 4 στον κόμβο της Delta στο JFK, στο οποίο ολοκληρώθηκαν πρόσφατα οι εργασίες επέκτασής του. Μετά την επέκταση του Terminal 4 της Delta στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης, το οποίο λειτούργησε τον Ιανουάριο της φετινής χρονιάς, ένα έργο κόστους 175 εκατ. δολαρίων, οι επιβάτες που πετούν σε προορισμούς όπως το Λος Άντζελες, το Σαν Φρανσίσκο, το Λας Βέγκας και τη Βοστόνη, επωφελούνται από τις μετεπιβιβάσεις στον ίδιο τερματικό σταθμό, αυξάνοντας την άνεση και βελτιώνοντας τους χρόνους μετεπιβίβασης.

Η Delta Air Lines είναι η μοναδική αεροπορική εταιρεία που προσφέρει απευθείας πτήσεις από την Ελλάδα προς την Αμερική.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.