Συνεχίζεται η ανάπτυξη της Ryanair σε Αθήνα και Χανιά

Συνεχίζεται η ανάπτυξη της Ryanair σε Αθήνα και Χανιά

86
Συνεχίζεται η ανάπτυξη της Ryanair σε Αθήνα και Χανιά

Η Ryanair ανακοίνωσε πρόσφατα ότι ξεπέρασε κάθε προσδοκία το ρεκόρ κρατήσεων για τα 6 νέα της καλοκαιρινά δρομολόγια από Αθήνα προς Μπρατισλάβα, Βρυξέλλες, Βουδαπέστη, Ρώμη, Σαντορίνη και Βαρσοβία. Με 12 πλέον τακτικά δρομολόγια από την Αθήνα, η εταιρία αναμένεται να μεταφέρει 2.2 εκ. πελάτες ανά έτος. Η ιρλανδική lowbudget εταιρεία ανακοίνωσε επίσης το νέο της δρομολόγιο από Αθήνα προς τη νέα γερμανική βάση της το Βερολίνο εν όψει του χειμερινού της προγράμματος πoυ θα ξεκινήσει από το Νοέμβριο 2015.

Η Ryanair  παραμένει ο μεγαλύτερος μη ελληνικός αερομεταφορέας με το σημαντικότερο αριθμό πτήσεων και προορισμών προς χώρες της ΕΕ.

Παράλληλα στο καλοκαιρινό πρόγραμμα της Ryanair από τα Χανιά, η εταιρεία  θα προσφέρει δύο νέα δρομολόγια προς Μάντσεστερ και Γλασκόβη. Στην κρητική βάση της η εταιρία αναμένεται ότι θα εξυπηρετήσει πάνω από 850,000 επιβάτες για το 2015.

 

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.