H SWISS ενδυναμώνει την παρουσία της στην Έλλαδα με περισσότερες πτήσεις από...

H SWISS ενδυναμώνει την παρουσία της στην Έλλαδα με περισσότερες πτήσεις από την Αθήνα και την περιφέρεια

68
H SWISS ενδυναμώνει την παρουσία της στην Έλλαδα με περισσότερες πτήσεις από την Αθήνα και την περιφέρεια

Η SWISS εξυπηρετεί 104 προορισμούς σε 48 χώρες ανά τον κόσμο από τον βασικό της σταθμό, το αεροδρόμιο της Ζυρίχης, καθώς και από τα διεθνή αεροδρόμια της Βασιλείας και της Γενεύης με ένα στόλο που αποτελείται από 91 αεροσκάφη.

Ως αεροπορική εταιρία της Ελβετίας, η SWISS, είναι συνώνυμη με τις παραδοσιακές Ελβετικές αξίες. Ανταποκρινόμενη στην παράδοση, η εταιρεία είναι αφοσιωμένη στο να παρέχει την υψηλότερη δυνατή ποιότητα σε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.  Ως μεσαίου μεγέθους εταιρεία, η SWISS χρησιμοποιεί την ευελιξία της για να παραμείνει όσο το δυνατόν πιο κοντά στους πελάτες της και να ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες τους.

Η SWISS έχει δεσμευτεί σε διάφορα μέτωπα αναφορικά με την ορθή και βιώσιμη χρήση των φυσικών πόρων, και διατηρεί υπεύθυνη στάση προς το περιβάλλον ως αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής κουλτούρας της.

Ως μέλος του Ομίλου Lufthansa και της Star Alliance η SWISS παραμένει πιστή στην αποστολή της, να παρέχει ποιοτικές αεροπορικές υπηρεσίες που συνδέουν την Ελβετία με την Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο.

Η SWISS πραγματοποιεί 3 καθημερινές πτήσεις από Αθήνα προς Ζυρίχη και 1 καθημερινή προς Γενεύη.

Επιπλέον για την καλοκαιρινή περίοδο 2015 θα διατηρήσει την συχνότητα των πτήσεων από Αθήνα προς Ζυρίχη (3 πτήσεις καθημερινά)  ενώ η καθημερινή σύνδεση της Αθήνας με τη Γενεύη θα ενισχυθεί με δυο επιπλέον εβδομαδιαία δρομολόγια. Η αγορά της Θεσσαλονίκης ενισχύεται, με την έναρξη 4 δρομολογίων (από την 1η Ιουλίου) για Ζυρίχη αλλά και την έναρξη σύνδεσης με την Γενεύη, με μια εβδομαδιαία πτήση για το διάστημα 20 Ιουνίου – 12 Σεπτεμβρίου.

Η SWISS θα συνεχίσει και την φετινή καλοκαιρινή περίοδο να συνδέει το Ηράκλειο Κρήτης και την Κέρκυρα με την Γενεύη και μάλιστα με περισσότερα δρομολόγια. Επίσης προσθέτει και μια νέα εβδομαδιαία πτήση προς Ζάκυνθο.

Η θυγατρική εταιρεία της SWISS, Edelweiss, θα συνδέει και φέτος το καλοκαίρι με επιπλέον δρομολόγια την Ζυρίχη με τους εξής προορισμούς: Ηράκλειο, Κω, Ρόδο, Κέρκυρα, Μύκονο και Σαντορίνη, ενώ η Κύπρος ενισχύεται με μια επιπλέον εβδομαδιαία πτήση και φθάνει στις 8 εβδομαδιαίες.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.