Ακυρώσεις δρομολογίων λόγω θυελλωδών ανέμων

Ακυρώσεις δρομολογίων λόγω θυελλωδών ανέμων

53
Ακυρώσεις δρομολογίων λόγω θυελλωδών ανέμων

Η MINOAN LINES γνωστοποιεί στο επιβατικό κοινό ότι, λόγω των θυελλωδών ανέμων που επικρατούν στο Αιγαίο και της απαγόρευσης απόπλου που έχει επιβληθεί από τα Λιμεναρχεία Πειραιά και Ηρακλείου, τα πλοία της εταιρείας δεν θα αποπλεύσουν σήμερα Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015 για τα προγραμματισμένα δρομολόγιά τους από τα λιμάνια του Ηρακλείου και του Πειραιά αντίστοιχα.

Εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, τα πλοία της εταιρείας θα εκτελέσουν κανονικά τα προγραμματισμένα δρομολόγιά τους στη γραμμή Ηράκλειο – Πειραιάς – Ηράκλειο, αύριο Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015.

Αναχώρηση από Ηράκλειο     : H/S/F KNOSSOS PALACE (21:30)

Αναχώρηση από Πειραιά        : H/S/F FESTOS PALACE (21:00)

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούνται οι επιβάτες να απευθύνονται πριν την αναχώρησή τους στον ταξιδιωτικό τους πράκτορα, στα κεντρικά γραφεία της MINOAN LINES, μέσω των Πανελλαδικών αριθμών 801-11-75000 (από σταθερό τηλέφωνο) & 18175 (από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο), στα λιμενικά γραφεία της εταιρείας (Ηράκλειο: 2810 229602, Πειραιάς: 210 4145744, Αθήνα:210 3376910) και στα κατά τόπους λιμεναρχεία.

Επίσης η ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries έχει προχωρήσει για σήμερα Δευτέρα σε ακύρωση όλων των δρομολογίων από Πειραιά για Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και Κρήτη και τις αντίστοιχες επιστροφές. Όλοι οι επιβάτες της εταιρείας έχουν ήδη ειδοποιηθεί από τους τοπικούς ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.