Η Χρυσή Βιτσιλάκη νέα πρύτανης στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Η Χρυσή Βιτσιλάκη νέα πρύτανης στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου

284
Η Χρυσή Βιτσιλάκη νέα πρύτανης στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Η κ. Χρυσή Βιτσιλάκη είναι η νέα πρύτανης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, αποτελώντας την πρώτη γυναίκα πρύτανη στην ιστορία του Πανεπιστημίου.

Η κ. Βιτσιλάκη είναι απόφοιτη κοινωνιολογίας από το Trinity College, Hartford στο Κονέκτικατ και κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στην Kοινωνιολογία από το Tμήμα Kοινωνικών Eπιστημών του University of Chicago στο Ιλινόις.

Η κ. Βιτσιλάκη είναι καθηγήτρια και πρόεδρος του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής και Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Διευθύντρια Προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Διευθύντρια του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Φύλο και Νέα Εκπαιδευτικά και Εργασιακά Περιβάλλοντα στην Κοινωνία της Πληροφορίας» του ΤΕΠΑΕΣ, Διευθύντρια Εργαστηρίου Εκπαιδευτικών και Κοινωνικών Ερευνών του Πανεπιστημίου Αιγαίο, Τέως Αντιπρύτανης Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Αιγαίου και τέως Κοσμητόρας της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών, Παν/μιου Αιγαίου.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.