Ο ξενοδοχειακός κλάδος… σαλπάρει

Ο ξενοδοχειακός κλάδος… σαλπάρει

92
Ο ξενοδοχειακός κλάδος… σαλπάρει

Ύστερα από κάποια χρόνια αναμονής λόγω της Covid-19, το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο «Evrima» σάλπαρε για πρώτη φορά στις 15 Οκτωβρίου, κηρύσσοντας επίσημα την έναρξη των δραστηριοτήτων της Ritz-Carlton Yacht Collection στην αγορά κρουαζιέρας.

Η Ritz-Carlton Yacht Collection αποτελεί θυγατρική εταιρεία του ξενοδοχειακού ομίλου Ritz-Carlton, ο οποίος έχει στρέψει το ενδιαφέρον του προς την επιβατηγό ναυτιλία. Πιο συγκεκριμένα, το ενδιαφέρον του αμερικανικού κολοσσού είναι στραμμένο προς την αγορά της υπερπολυτελούς κρουαζιέρας.

Το «Evrima» αποτελεί το πρώτο νεότευκτο πλοίο της Ritz-Carlton Yacht Collection, το οποίο εκτελεί ήδη το πρώτο του δρομολόγιο. Παράλληλα, στο orderbook της εταιρείας βρίσκονται δύο επιπλέον υπερπολυτελή yachts, τα «Ilma» και «Luminara», τα οποία πρόκειται να παραδοθούν το 2024 και 2το 025.

Οι επενδύσεις σημαντικών ξενοδοχειακών οργανισμών στην κρουαζιέρα προσδίδουν μεγαλύτερο κύρος στην αγορά, καθώς δύο από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες παγκοσμίως ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.