Pantheon Tankers: Σημαντική επέκταση στην αγορά των MR

Pantheon Tankers: Σημαντική επέκταση στην αγορά των MR

242
Pantheon Tankers: Σημαντική επέκταση στην αγορά των MR

Το τελευταίο κεφάλαιο της πιο πρόσφατης στρατηγικής επένδυσης της Pantheon Tankers «γράφτηκε» την Τρίτη 11 Οκτωβρίου, οπότε και η εταιρεία παρέλαβε το «Sea Altus», δεξαμενόπλοιο μεταφοράς χημικών. Το «Sea Altus» διαθέτει χωρητικότητα περίπου 40.000 dwt και ναυπηγήθηκε το 2017 από τη Hyundai Mipo Dockyard.

Η παραλαβή του «Sea Altus» έρχεται να προστεθεί στο μπαράζ παραλαβών της Pantheon Tankers τις τελευταίες εβδομάδες. Σημειώνεται ότι, σε λιγότερο από έναν μήνα (16 Σεπτεμβρίου έως 11 Οκτωβρίου), η εταιρεία παρέλαβε οκτώ MR tankers, χωρητικότητας που κυμαίνεται μεταξύ των 40.000 dwt και των 46.000 dwt έκαστο. Και τα οκτώ δεξαμενόπλοια ναυπηγήθηκαν μεταξύ του 2016 και του 2017 από τη Hyundai Mipo Dockyard.

Με την ολοκλήρωση του εν λόγω επενδυτικού project, ο στόλος MR tankers της Pantheon αριθμεί 14 πλοία. Πέραν αυτών, στον υπό διαχείριση στόλο της Pantheon βρίσκονται επτά Aframaxes, εννέα Suezmaxes και δέκα VLCCs.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.