Δυναμική εκκίνηση για το W Costa Navarino

Δυναμική εκκίνηση για το W Costa Navarino

355
Δυναμική εκκίνηση για το W Costa Navarino

Τους πρώτους επισκέπτες του υποδέχτηκε την Τρίτη 9 Αυγούστου το W Costa Navarino, το πρώτο ξενοδοχείο της W Hotels στην Ελλάδα, μέλος του χαρτοφυλακίου Marriott Bonvoy. Το νέο W Escape φέρνει μία ξεχωριστή ενέργεια στο Navarino Waterfront, τη νέα περιοχή ανάπτυξης της Costa Navarino και δίνει βήμα στη δημιουργικότητα, τη διαφορετικότητα και την ελευθερία της έκφρασης, εμπλουτίζοντας την εμπειρία του προορισμού, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Το W Costa Navarino – το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες και εφήβους που έχουν κλείσει το 12ο έτος της ηλικίας τους – βρίσκεται σε μία παραθαλάσσια έκταση 130 στρεμμάτων, κατά μήκος μίας αμμώδους παραλίας 450 μέτρων με θέα στον ιστορικό Κόλπο του Ναβαρίνου.

«Με το άνοιγμα του W Costa Navarino, τα φώτα στρέφονται στην Ελλάδα», δήλωσε η Candice D’ Cruz, αντιπρόεδρος – Luxury Brands, Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής της Marriott International. «Το μοναδικό σκηνικό της Costa Navarino, με την ανέγγιχτη ομορφιά της μεσσηνιακής φύσης και την ατμόσφαιρα ελευθερίας, είναι αδιαμφισβήτητα το ιδανικό περιβάλλον για το λανσάρισμα του πρώτου W Escape στην Ελλάδα. Αναθεωρώντας τις καθιερωμένες προσεγγίσεις της πολυτέλειας, το W Costa Navarino θα δώσει μία νέα πνοή στη φιλοξενία υψηλών προδιαγραφών».

Φωτό: LinkedIn

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.