Η επόμενη μέρα για το Committee

Η επόμενη μέρα για το Committee

515
Η επόμενη μέρα για το Committee

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Ιουνίου η ετήσια γενική συνέλευση των μελών της Ελληνικής Επιτροπής Ναυτιλιακής Συνεργασίας του Λονδίνου (Committee) στη βρετανική πρωτεύουσα, ενώ ορισμένα μέλη συμμετείχαν ηλεκτρονικά. Στις αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα πρόεδρος επανεξελέγη ο κ. Χαράλαμπος Ι. Φαφαλιός.

Παράλληλα αντιπρόεδρος Α’ επανεξελέγη ο κ. Κωνσταντίνος Καρούσης, αντιπρόεδρος Β΄ ο κ. Ιωάννης Μ. Λύρας ενώ για πρώτη φορά ο Δρ. Νικόλας Τσάκος εκλέχτηκε αντιπρόεδρος Γ’ του ΔΣ. Σημειώνεται ότι η θητεία του ΔΣ του Committee θα είναι διετής έως τον Ιούνιο του 2024.

Μέλη του συμβουλίου, με αλφαβητική σειρά, εξελέγησαν οι:

Δημήτρης Δραγάζης, Γιώργος Επ. Εμπειρίκος, Αντώνιος Κανελλάκης, Αλέξανδρος Κέδρος, Φίλιππος Π.Ν. Λαιμός, Διαμαντής Ι Λαιμός, Βασίλειος Ε. Μαυρολέων, Αντώνης Παληός, Μιχάλης Παπαϊωάννου, Μιχάλης Γ. Πατέρας, Σπύρος Μ. Πολέμης, Δημήτρης Σαρακάκης, Ανδρέας Τσαβλίρης, Νικόλας Α. Χατζηγιάννης, Αλέξανδρος Χατζηπατέρας,Ιωάννης Μ. Χατζηπατέρας και ο Δημήτρης Μονιούδης (ως επιλαχών)

Υπενθυμίζεται ότι το 2020 όσο και το 2021 η ετήσια γενική συνέλευση του Committee πραγματοποιήθηκε με φυσική παρουσία στην Αθήνα αλλά και ηλεκτρονικά λόγω των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.