INTERCARGO: Η ναυτιλία αντιμέτωπη με long Covid

INTERCARGO: Η ναυτιλία αντιμέτωπη με long Covid

191
INTERCARGO: Η ναυτιλία αντιμέτωπη με long Covid

H ναυτιλιακή βιομηχανία αντιμετωπίζει τη δική της εκδοχή της long Covid, σημειώνει με ανακοίνωσή της η INTERCARGO, μετά από προειδοποιήσεις των μελών της.

«Οι ναυτικοί παγκοσμίως συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν σημαντικά ζητήματα, όπως οι αλλαγές πληρωμάτων, η είσοδος στα λιμάνια και η αλλαγή των απαιτήσεων για τους εμβολιασμούς», τονίζει ο κ. Δημήτρης Φαφαλιός, πρόεδρος της INTERCARGO. O ίδιος αναφέρει ότι «αυτό συμβαίνει σήμερα στα διεθνή λιμάνια και οι κυβερνήσεις και οι διοικήσεις δεν φαίνεται να έχουν διδαχτεί τα μαθήματα των τελευταίων δύο ετών καθώς μετακινούνται στη μετά Covid ατζέντα».

Η INTERCARGO στην ανακοίνωσή της καλεί όλες τις εθνικές κυβερνήσεις το ζήτημα να παραμείνει στην κορυφή των προτεραιοτήτων τους. «Η κατάσταση είναι συνεχιζόμενη και απαιτεί δέσμευση από τη βιομηχανία. Οι προσπάθειές μας να αναδείξουμε τα δεινά του ναυτικού δεν πρέπει να σταματήσουν και η βιομηχανία δεν πρέπει ποτέ να θεωρεί φυσιολογικό αυτό που συμβαίνει στους ναυτικούς σήμερα», καταλήγει ο κ. Φαφαλιός.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.