Franman: Πιστοποίηση ως Great Place to Work 2022

Franman: Πιστοποίηση ως Great Place to Work 2022

52
Franman: Πιστοποίηση ως Great Place to Work 2022

Άλλη μια διάκριση προστίθεται στο ενεργητικό της Franman καθώς, πληρώντας όλα τα απαραίτητα κριτήρια και ολοκληρώνοντας τη διαδικασία αξιολόγησης, έλαβε την πιστοποίηση Great Place to Work 2022.

Η κουλτούρα, το ήθος, το εργασιακό περιβάλλον και η ανάπτυξη των νέων στελεχών είναι μερικοί από τους πυλώνες που κάνουν τη Franman να ξεχωρίζει.

“H αξιοπιστία, ο υψηλός επαγγελματισμός,  η αναγνώριση των ικανοτήτων και η συνεχής ανέλιξη των ανθρώπων μας είναι από τις βασικές μας προτεραιότητες” τονίζει ο CEO της Franman Κωστής Φραγκούλης. “Για περισσότερα από 30 χρόνια πλέον, η Franman συνεχίζει να εξελίσσεται και να πρωτοπορεί λόγων των ανθρώπων της και της ομαδικής εργασίας. Παραμένει πάντοτε όμως σημαντικό για εμάς να γνωρίζουμε και να αναγνωρίζουμε πως πραγματικά αισθάνονται και τι σκέφτονται οι εργαζόμενοί μας. Η Πιστοποίηση “Great place to Work” αποτελεί άλλο ένα σημάδι πως κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση. Θα συνεχίζουμε να κρατάμε το επίπεδο πολύ υψηλό και να παρέχουμε υπηρεσίες και λύσεις σε ένα χώρο που υπερήφανα μπορούμε να πούμε ότι είναι η ειδικότητά μας. Σε έναν τομέα που είναι μέσα στο DNA μας, στον πολύ απαιτητικό τομέα της Ναυτιλίας. Κι αυτό θα το κάνουμε διατηρώντας καταρχάς ένα πολύ υψηλό επίπεδο στο εσωτερικό της εταιρίας μας, τιμώντας και φροντίζοντας το εργασιακό μας περιβάλλον και τους ανθρώπους μας”.

 

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.