Αλλάζει άρδην ο διεθνής χάρτης μεταφορών και εμπορίου

Αλλάζει άρδην ο διεθνής χάρτης μεταφορών και εμπορίου

128
Αλλάζει άρδην ο διεθνής χάρτης μεταφορών και εμπορίου

Ο Gleb Pokatovich, πρώτος αντιπρόεδρος του Κέντρου Στρατηγικής Έρευνας στη Μόσχα, δήλωσε, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο TASS, ότι οι αλυσίδες logistics, εφοδιασμού και παραγωγής της Ρωσίας ενδεχομένως να προσαρμοστούν με ταχείς ρυθμούς στις νέες πιέσεις που ανακύπτουν λόγω των διεθνών κυρώσεων.

Κατά τους ειδικούς στη Μόσχα, θα χρειαστούν από τρεις έως έξι μήνες για να αναδιοργανωθούν οι αλυσίδες logistics, ανάλογα με τον τομέα εξειδίκευσης αλλά και τη γεωγραφική περιοχή όπου βρίσκονται, δήλωσε πριν από λίγες ημέρες ο Ρώσος υπουργός Βιομηχανίας και Εμπορίου Denis Manturov.

Ο υπουργός ανέφερε επίσης σε συνέντευξη στο τηλεοπτικό κανάλι Rossiya-1 ότι ολόκληρος ο τομέας των logistics θα αναδιοργανωθεί στη χώρα. Τόνισε μάλιστα ότι όλες οι κρατικές υπηρεσίες θα συνεισφέρουν ώστε να υποστηριχθούν τα νέα κανάλια προμηθειών και πωλήσεων στις χώρες που είναι έτοιμες να αγοράσουν αλλά και να προμηθεύσουν προϊόντα και αγαθά στη Ρωσία.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.