6ο πλοίο στον στόλο της Levante Ferries

6ο πλοίο στον στόλο της Levante Ferries

319
6ο πλοίο στον στόλο της Levante Ferries

Η Levante Ferries, πιστή στην αναπτυξιακή της στρατηγική ανακοίνωσε και καλωσόρισε το νέο της απόκτημα και 6ο πλοίο του στόλου της.

Πρόκειται για το πλοίο Queen Coral 8, πλοίο υψηλών προδιαγραφών, το οποίο είχε ναυπηγηθεί στην Ιαπωνία τον Σεπτέμβριο του 1999. Έχει μήκος 140 μέτρα και πλάτος 20,5 μέτρα, ενώ δύναται να αναπτύξει μέγιστη ταχύτητα 24 κόμβων και υπηρεσιακή ταχύτητα 22 κόμβων.

Έπειτα της μετασκευής του, η χωρητικότητά του θα επιτρέπει τη μεταφορά πάνω από 430 Ι.Χ (ή 60 φορτηγών των 16,5 μέτρων ή 80 φορτηγών των 12 μέτρων) και 1300 επιβατών.

Το Contessa di Levante θα αναβαθμιστεί προκειμένου να αποτελεί ένα ασφαλές και πολυτελές πλοίο, προσαρμοσμένο στα πρότυπα της Levante Ferries. Ακόμη, η αξιοποίησή του προσβλέπει σε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών της Ζακύνθου και της Κεφαλλονιάς, με φόντο την περαιτέρω ανάπτυξη και ευημερία τους.

 

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.