Στρατηγική επένδυση της PSA International με το βλέμμα στα logistics

Στρατηγική επένδυση της PSA International με το βλέμμα στα logistics

70
Στρατηγική επένδυση της PSA International με το βλέμμα στα logistics

Ένας εκ των κορυφαίων ομίλων διαχείρισης λιμένων, η PSA International Pte Ltd, προχωρά στην εξαγορά της ιδιωτικής εταιρείας BDP International Inc. Η εταιρεία εξειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων καινοτόμων λύσεων σε πολύπλοκες εφοδιαστικές αλυσίδες και διαχειρίζεται τις διαδικασίες μεταφοράς εμπορευμάτων για πελάτες από διάφορους κλάδους, όπως χημικά, βιομηχανία, φαρμακευτική και λιανεμπόριο.

H PSA International Pte Ltd με την κίνηση αυτή θα επωφεληθεί από την τεχνογνωσία της BDP International Inc. στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών διακίνησης εμπορευμάτων end-to-end, στην προσπάθειά της να προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις στους πελάτες της και εκτός λιμένων. Παράλληλα, η δεύτερη θα αποκτήσει πρόσβαση σε ένα μεγάλο δίκτυο άνω των 60 συνεργατών από ναυτιλιακές εταιρείες, σιδηροδρομικές υπηρεσίες, τερματικούς σταθμούς και αποθήκες παγκοσμίως.

Ο διευθύνων σύμβουλος της PSA International Pte Ltd, Tan Chong Meng, δήλωσε ότι είναι η πρώτη εξαγορά τέτοιου μεγέθους που λαμβάνει χώρα στην εταιρεία. Αυτό θα ενδυναμώσει και θα επεκτείνει τις δυνατότητες της εταιρείας στην παροχή εξατομικευμένων και ευέλικτων λύσεων για τους πελάτες της, επιτρέποντάς τους απλοποίηση των διαδικασιών και αύξηση της βιωσιμότητάς τους.

Ο γενικός διευθυντής της BDP International Inc., Mike Andaloro, υπογράμμισε ότι με την εν λόγω συνεργασία θα δημιουργηθεί προστιθέμενη αξία για τους πελάτες και μετόχους των δύο εταιρειών, ενώ παράλληλα θα ενδυναμωθεί η παρουσία τους στην αγορά. Η εταιρεία έχει επενδύσει στρατηγικά στην τεχνολογία.

Φωτό: Stephen Morrison/ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.