Το νέο Δ.Σ. της WISTA International

Το νέο Δ.Σ. της WISTA International

344
Το νέο Δ.Σ. της WISTA International

Την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου έλαβε χώρα στο Αμβούργο η Ετήσια Γενική Συνέλευση της εκτελεστικής επιτροπής της WISTA (Women’s International Shipping and Trading Association) International με την κ. Δέσποινα Παναγιώτου Θεοδοσίου της WISTA Cyprus να επανεκλέγεται πρόεδρος.

H κ. Connie Roozen της WISTA Netherlands διατηρεί τη θέση της ως ταμίας ενώ δύο νέα πρόσωπα εκλέχθηκαν στην εκτελεστική επιτροπή της WISTA International και συγκεκριμένα οι κ. Sofia Fürstenberg Stott της WISTA Sweden και Nazli Selek της WISTA Turkey.

Μετά την επανεκλογή για δεύτερη θητεία, η κ. Roozen εξέφρασε την ικανοποίησή της για το γεγονός ότι θα συνεχίσει στα καθήκοντά της ως ταμίας της WISTA International.

«Θέλω η WISTA να αποτελέσει μια γέφυρα μεταξύ Ευρώπης και Ασίας, μεταξύ γενεών και μεταξύ φύλων», ανέφερε η κ. Selek με αφορμή την εκλογή της. Kατά την κ. Stott η WISTA International έχει τη δυναμική για μεγαλύτερη επιρροή στον ναυτιλιακό κλάδο.

Το νέο board της WISTA International έχει ως εξής:

Πρόεδρος – Δέσποινα Παναγιώτου Θεοδοσίου

Γραμματέας -Alex Anagnostis, WISTA ΗΠΑ

Ταμίας-Connie Roozen, WISTA Ολλανδίας

Μέλος ExCo – Nazli Selek, WISTA Τουρκίας

Μέλος ExCo – Sofia Fürstenberg Stott, WISTA Σουηδίας

Μέλος ExCo – Naa Densua Ayeetey, WISTA Γκάνας

Μέλος ExCo – Fabiana Simoes Martins, WISTA Βραζιλίας

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης η WISTA International καλωσόρισε στους κόλπους της τη WISTA Mαλαισίας.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.