Aύξηση των εσόδων για τη StealthGas

Aύξηση των εσόδων για τη StealthGas

262
Aύξηση των εσόδων για τη StealthGas

Αύξηση των εσόδων κατέγραψε για το β’ τρίμηνο και το α΄εξάμηνο η StealthGas, όπως προκύπτει από τον οικονομικό της απολογισμό.

Πιο συγκεκριμένα, η εισηγμένη στο Nasdaq εταιρεία εμφάνισε έσοδα ύψους $39,2 εκατ. το β’ τρίμηνο, σημειώνοντας αύξηση 8% συγκριτικά με τα έσοδα ύψους $36,3 εκατ. της εταιρείας το αντίστοιχο διάστημα πέρσι. Από την άλλη, τα κέρδη της εταιρείας άγγιξαν τα $1,6 εκατ. ή $0,04/μετοχή.

Σε επίπεδο εξαμήνου, τα έσοδα της StealthGas, της οποίας ηγείται ο κ. Χάρης Βαφειάς, ανήλθαν σε $76,7 εκατ., αυξημένα κατά $6,1 εκατ. ή 8,6% σε σχέση με το α’ εξάμηνο του 2020. Τα κέρδη το α’ εξάμηνο άγγιξαν τα $2,4 εκατ.

Με αφορμή τα οικονομικά αποτελέσματα της StealthGas, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Michael Jolliffe σχολίασε μεταξύ άλλων ότι είναι δύσκολο να προβλεφθεί η πορεία της αγοράς τα επόμενα τρίμηνα καθώς η παγκόσμια οικονομία παραμένει εύθραυστη με τις μεταλλάξεις του κορονοϊού να εξαπλώνονται.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.