Royal Caribbean: «Πλήρης» επιστροφή το 2022

Royal Caribbean: «Πλήρης» επιστροφή το 2022

140
Royal Caribbean: «Πλήρης» επιστροφή το 2022

Οι πρόσφατες εξελίξεις στην κρουαζιέρα με την επαναφορά εγχώριων και διεθνών δρομολογίων σε αρκετά σημεία του πλανήτη, έχουν δώσει μια νέα πνοή στον κλάδο.

Υπό αυτό το αισιόδοξο πρίσμα, ο όμιλος Royal Caribbean International, του οποίου ο στόλος κρουαζιερόπλοιων είναι ο μεγαλύτερος στον κόσμο, ανακοίνωσε την εξ’ ολοκλήρου επιστροφή του στα ύδατα μέχρι την άνοιξη του επόμενου έτους.

Υπενθυμίζεται πως η Royal Caribbean ήταν ο πρώτος όμιλος που εκκίνησε δρομολόγιο από τις ΗΠΑ, αφότου η εξάπλωση της πανδημίας ανάγκασε τη διακοπή των δρομολογίων για περισσότερο από ένα έτος. Το παρθενικό μετα-πανδημίας ταξίδι της εταιρείας, πραγματοποιήθηκε με το πλοίο Celebrity Edge και ξεκίνησε από την Φλόριντα, στα τέλη του Ιουνίου 2021.

Στο ταξίδι εκείνο υπήρχαν αυστηροί κανόνες πρόληψης κατά της Covid-19. Στο ίδιο πνεύμα, σε όλα τα δρομολόγια που θα ακολουθήσουν, ο όμιλος απαιτεί από προσωπικό και επιβάτες να είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Τέλος, μέσω του εμβολίου, το οποίο αποτελεί τον ισχυρότερο σύμμαχο της ανθρωπότητας στη μάχη ενάντια της πανδημίας Covid-19, ο όμιλος θέλει να μειώσει την αβεβαιότητα που υπάρχει για το μέλλον των κρουαζιέρων. Μια αβεβαιότητα, η οποία έχει προκληθεί, το τελευταίο διάστημα, από τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων μετάλλαξης Δέλτα.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.