SKY express: Έναρξη απευθείας πτήσεων για Λονδίνο

SKY express: Έναρξη απευθείας πτήσεων για Λονδίνο

134
SKY express: Έναρξη απευθείας πτήσεων για Λονδίνο

Από την 1η Αυγούστου, η SKY express φέρνει το Λονδίνο, μια από τις δημοφιλέστερες επιλογές ταξιδιωτών απ’ όλο τον κόσμο, ακόμα πιο κοντά στην Αθήνα με απευθείας πτήσεις καθημερινά εκτός Σαββάτου.

Το νέο δρομολόγιο θα εξυπηρετεί ο στόλος Airbus A320neo συνδέοντας το Αεροδρόμιο του Heathrow με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών σε προσιτούς και άκρως ανταγωνιστικούς ναύλους και με προσωποποιημένες ψηφιακές υπηρεσίες.

Μετά τη Λάρνακα, τις Βρυξέλλες, το Παρίσι, τη Ρώμη, το Αμβούργο, κ.α. η ένταξη του Λονδίνου στο δίκτυο της ταχύτερα αναπτυσσόμενης ελληνικής αεροπορικής εταιρείας ενισχύει σημαντικά την παρουσία της στις κορυφαίες ευρωπαϊκές πόλεις. Ταυτόχρονα, καλύπτοντας 48 προο-ρισμούς σε 9 χώρες και με προοπτική επέκτασης του πτητικού της προγράμματος, η SKY ex-press δραστηριοποιείται πλέον με αξιώσεις στο χώρο των αερομεταφορών διεθνώς.

Η Sales Manager της SKY express, Άννα Κατσανέβα, ανάφερε σχετικά: “H SKY express εγκαινιάζει τη σύνδεσή της με μια από τις μεγαλύτερες μητροπόλεις του κόσμου. Το Λονδίνο είναι ο νεότερος διεθνής προορισμός και η Αγγλία η όγδοη χώρα με την οποία δημιουργούμε γέ-φυρες. Η πορεία μας το τελευταίο διάστημα μας γεμίζει βαθιά ικανοποίηση καθώς στηρίζεται σε γερές βάσεις και προσήλωση στην στρατηγική που μας έχει ανεβάσει στην αγορά, αλλά το κυριό-τερο στις προτιμήσεις του κοινού”.

Με την άφιξη του αεροσκάφους της SKY express, ο CEO του Αεροδρομίου του Heathrow, John Holland-Kaye δήλωσε: “Είναι για εμάς μεγάλη είδηση ότι η SKY express θα πραγματοποιεί πτήσεις από το Heathrow. Δείχνει το αυξανόμενο ενδιαφέρον από νεοεισερχόμενες αεροπορικές εταιρείες για το κομβικό αεροδρόμιο του Ηνωμένου Βασιλείου. Ελπίζουμε ότι μια επέκταση της πράσινης λίστας από την κυβέρνηση της χώρας σε προορισμούς χαμηλού κινδύνου όπως η Ελλάδα, θα διασφαλίσει ότι οι επιβάτες θα μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο αυτές τις νέες υπη-ρεσίες”.

Οι ταξιδιώτες από Λονδίνο έχουν τη δυνατότητα μέσω Αθήνας να συνεχίσουν το ταξίδι τους στο μεγαλύτερο δίκτυο εσωτερικού (35 προορισμοί) με την SKY express, επιλέγοντας ανάμεσα σε ναύλους μεταξύ SKY joy, SKY joy+ και SKY enjoy. Παράλληλα, το επιβατικό κοινό του δρομολογίου Αθήνα-Λονδίνου απολαμβάνει μια ξεχωριστή εμπειρία ταξιδιού με δωρεάν service, premium επώνυμα προϊόντα, αλλά και την νέα υπηρεσία Drinks & Bites εν πτήσει.

Φωτό: skyexpress

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.