DCSI: Ένα κέντρο εκπαίδευσης και εξοικείωσης με το BWTS στον Πειραιά

DCSI: Ένα κέντρο εκπαίδευσης και εξοικείωσης με το BWTS στον Πειραιά

192
DCSI: Ένα κέντρο εκπαίδευσης και εξοικείωσης με το BWTS στον Πειραιά

H εταιρεία D.C.S.I. ανακοίνωσε ότι μετά από αίτημα των μακροχρόνιων principals (”S&SYS” – Samsung Heavy Industries) εγκαινιάστηκε εντός των εγκαταστάσεών της στον Πειραιά το ”European Training Center for Samsung Ballast Water Treatment System (BWTS) ‘Purimar’ ”, στο οποίο θα φιλοξενούνται εκπαιδευτικά σεμινάρια για τα συστήματα διαχείρισης θαλάσσιου έρματος. Κατά τη διάρκεια των εκπαιδευτικών αυτών συνεδριάσεων οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλα τα εξαρτήματα που συνιστούν την πλήρη συναρμολόγηση του Purimar BWTS.

Η DCSI Ltd παρέχει τόσο θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση που απαιτείται για το τεχνικό προσωπικό και τα μέλη πληρώματος ενός πλοίου όσο και κατευθυντήριες γραμμές και διαδικασίες οι οποίες θα πρέπει να ακολουθούνται για την αντιμετώπιση προβλημάτων.

Να σημειωθεί ότι η εκπαιδευτική συνεδρίαση διαρκεί μία ημέρα και η παρακολούθηση οργανώνεται ανά μικρές ομάδες προκειμένου να διασφαλίζεται ότι οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα εξοικείωσής τους με τη λειτουργία και την επίλυση προβλημάτων του συστήματος.

Με την ολοκλήρωση κάθε σεμιναρίου, θα εκδίδονται οι σχετικές πιστοποιήσεις επιβεβαίωσης παρακολούθησης για τους συμμετέχοντες.

Σαφώς κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων τόσο οι εκπαιδευτές όσο και οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φορούν την προστατευτική μάσκα και να ακολουθούν τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής για την Covid-19.

DSC04591

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.