Η Ινδία δίνει προτεραιότητα στον εμβολιασμό των ναυτικών

Η Ινδία δίνει προτεραιότητα στον εμβολιασμό των ναυτικών

77
Η Ινδία δίνει προτεραιότητα στον εμβολιασμό των ναυτικών

Η Ινδία εντατικοποιεί τις προσπάθειές της για εμβολιασμό των ναυτικών μετά τις πρωτοβουλίες του αρμόδιου Υπουργείου Λιμένων, Ναυτιλίας και Καναλιών της χώρας. Μάλιστα, στο πλαίσιο αυτό, ο Ινδός υπουργός Mansukh Mandaviya ανέφερε πρόσφατα ότι θα πρέπει να καταβληθεί κάθε προσπάθεια προκειμένου οι ναυτικοί στη χώρα να εμβολιαστούν πριν επιβιβαστούν στα πλοία.

«Η Ινδία διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην παγκόσμια ναυτική βιομηχανία. Τελευταία υπάρχουν πολλές εκκλήσεις για εμβολιασμό των ναυτικών λόγω της φύσης της εργασίας τους. Το Υπουργείο Λιμένων, Ναυτιλίας και Καναλιών έδρασε σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και Οικογενειακής Ευημερίας για την προτεραιότητα των ναυτικών στους εμβολιασμούς», σημειώνεται σε επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Λιμένων, Ναυτιλίας και Καναλιών της Ινδίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του κινεζικού πρακτορείου ειδήσεων Xinhua, οι εμβολιασμοί για ναυτικούς έχουν ξεκινήσει σε έξι μεγάλα λιμάνια της Ινδίας.

Φωτό: Abir Sultan/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.