Λέσχη Επιχειρηματιών Πειραιά: Μια οργανωμένη προσπάθεια ανάδειξης, βελτίωσης και προβολής των εταιρειών...

Λέσχη Επιχειρηματιών Πειραιά: Μια οργανωμένη προσπάθεια ανάδειξης, βελτίωσης και προβολής των εταιρειών του κλάδου ναυπηγοεπισκευής

329
Λέσχη Επιχειρηματιών Πειραιά: Μια οργανωμένη προσπάθεια ανάδειξης, βελτίωσης και προβολής των εταιρειών του κλάδου ναυπηγοεπισκευής
(Α-Δ): Σταύρος Κασιδιάρης, Γιάννης Λεουτσάκος, Γιάννης Παρασκευόπουλος

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνεται η ίδρυση της Λέσχης Επιχειρηματιών Πειραιά με επικεφαλής τους κ. Σταύρο Κασιδιάρη, Πρόεδρο του ομίλου εταιριών C&A Σταύρος Κασιδιάρης Α.Ε., τον κ. Γιάννη Παρασκευόπουλο, Πρόεδρο της Turbomed Α.Ε. και τον κ. Γιάννη Λεουτσάκο, Πρόεδρο της Lever Group, η οποία επισφραγίστηκε με την πρώτη συνάντηση των μελών της στις 19 Μαΐου 2021 στην Αθήνα.

Μια ομάδα αυτοδημιούργητων επιχειρηματιών παραναυτιλιακών επαγγελμάτων από τον Πειραιά, διαπιστώνοντας με τη μακρόχρονη πορεία τους ότι η επιχειρηματικότητα στη
ναυπηγοεπισκευή είναι ένα στοιχείο εξέλιξης και ανάπτυξης που θα συμπαρασύρει το σύνολο των επιχειρήσεων του Πειραιά, προχωρά σε μια οργανωμένη προσπάθεια ανάδειξης, βελτίωσης και προβολής των εταιριών του κλάδου, αποσκοπώντας σε νέες στρατηγικές συνεργασίες.

Η ανάπτυξη του πνεύματος αλληλεγγύης μεταξύ των μελών είναι επίσης βασικός πυλώνας της Λέσχης. “Είμαστε συνάδελφοι, όχι ανταγωνιστές. Κάνουμε μαζί ένα βήμα περαιτέρω
ανάπτυξης των εταιριών μας. Δεν είμαστε σωματείο, δεν είμαστε συνδικαλιστές”, διασαφήνισαν οι ιδρυτές κατά την πρώτη ομιλία τους.

Λέσχη Επιχειρηματιών Πειραιά_μέλη

“Είμαστε έτοιμοι να επεκτείνουμε την ανάπτυξη του κλάδου της ναυπηγοεπισκευής με την αναμενόμενη λειτουργία των μεγάλων ναυπηγείων του Σκαραμαγκά και της Ελευσίνας, που θα ακολουθήσουν το παράδειγμα του ναυπηγείου της Σύρου. Για να γίνει αυτό θα πρέπει οι επιχειρήσεις να εκσυγχρονιστούν και να προσαρμοστούν στη νέα κατάσταση”, τόνισε ο κ. Κασιδιάρης, ενώ ξεκαθάρισε ότι η Λέσχη Επιχειρηματιών Πειραιά θα βοηθήσει τις εταιρίες της ναυπηγοεπισκευής να επιτύχουν νέους στόχους μέσω τμημάτων εργασιακής και φορολογικής υποστήριξης, τοπικής και διεθνούς προβολής, παρεμβάσεις προς την πολιτεία και τμήματος πιστοποιήσεων.

Η Λέσχη Επιχειρηματιών Πειραιά ξεκινά την πορεία της με το τμήμα εκπροσώπησης των εταιριών ναυπηγοεπισκευής, ενώ στην πορεία θα ακολουθήσουν τμήματα για το εμπόριο, την εστίαση, ασφαλιστικές εταιρίες, δικηγορικές εταιρίες κ.ά.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.