Νέο joint venture στη διαχείριση πλοίων

Νέο joint venture στη διαχείριση πλοίων

169
Νέο joint venture στη διαχείριση πλοίων

H Columbia Shipmanagement (CSM) και η νορβηγική πλοιοκτήτρια και διαχειρίστρια εταιρεία Seatrans AS ήλθαν σε συμφωνία για τη δημιουργία ενός joint venture με την ονομασία Stödig Ship Management AS.

Ο κ. Mark O’Neil, πρόεδρος και CEO της CSM, με αφορμή το νέο σχήμα ανέφερε: «Στην Columbia Shipmanagement αναγνωρίζουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις δεξιότητες που σχετίζονται με τη διαχείριση πλοίων στο απαιτητικό εμπόριο χημικών προϊόντων και άλλων ειδικών αγορών. Η Stödig Ship Management διαθέτει την τεχνογνωσία πάνω στην οποία μπορούμε να αξιοποιήσουμε υπάρχουσες και νέες πελατειακές ευκαιρίες».

Ο Gisle Rong, ο οποίος θα διατηρηθεί στη θέση του Managing Director του νέου joint venture, επισήμανε: «Η Columbia Shipmanagement αποτελεί έναν εταίρο που αναγνωρίζει και σέβεται τη σκανδιναβική αγορά και κουλτούρα και μας δίνει τη δυνατότητα να πετύχουμε οικονομίες κλίμακας, να προωθήσουμε την ψηφιοποίηση και να επενδύσουμε σε υπηρεσίες υποστήριξης που προηγουμένως δεν λαμβάναμε υπόψη».

Να σημειωθεί, τέλος, ότι η Stödig Ship Management AS θα εδρεύει στα γραφεία της Seatrans AS στο Bergen της Νορβηγίας.

Φωτό: Columbia Shipmanagement

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.