Η μάχη απέναντι στον Covid-19: H ZIM στέλνει οξυγόνο στην Ινδία

Η μάχη απέναντι στον Covid-19: H ZIM στέλνει οξυγόνο στην Ινδία

62
Η μάχη απέναντι στον Covid-19: H ZIM στέλνει οξυγόνο στην Ινδία

H ισραηλινή εταιρεία τακτικών γραμμών ZIM ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει τη μεταφορά ιατροφαρμακευτικού υλικού οξυγόνου στην Ινδία έναντι του συμβολικού ποσού του $1/εμπορευματοκιβώτιο στη μάχη κατά της πανδημίας.

Η Ινδία καταγράφει καθημερινά περί τα 300.000-400.000 κρούσματα του νέου κορονοϊού, ενώ συνολικά τα κρούσματα υπολογίζονται σε 20 εκατ., με την κυβέρνηση Μόντι να αρνεί-ται την επιβολή lockdown. Η κατάσταση στα νοσοκομεία είναι δραματική και καταγράφεται έλλειψη οξυγόνου για τους ασθενείς.

Ο Eli Glickman, πρόεδρος και CEO της ΖΙΜ, τόνισε ότι η ισραηλινή εταιρεία αναλαμβάνει δράση με στόχο τη βελτίωση της κατάστασης στην Ινδία. «Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή θέλω να στείλω τις καλύτερες ευχές μου για υγεία στους εργαζομένους μας στην Ινδία και στους αγαπημένους τους. Αναγνωρίζουμε και εκτιμούμε τη δέσμευσή σας και την αφοσίωσή σας μπροστά σε ακραίες δυσκολίες. Μείνετε ασφαλείς και δυνατοί. Ελπίζουμε ειλικρινά να δούμε καλύτερες ημέρες σύντομα», ήταν τα λόγια συμπαράστασης του κ. Glickman.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.