United Airlines: Έναρξη των πρώτων απευθείας πτήσεων Ουάσιγκτον-Αθήνα

United Airlines: Έναρξη των πρώτων απευθείας πτήσεων Ουάσιγκτον-Αθήνα

130
United Airlines: Έναρξη των πρώτων απευθείας πτήσεων Ουάσιγκτον-Αθήνα

H United Airlines ανακοίνωσε τη Δευτέρα 19 Απριλίου την προσθήκη τριών νέων πτήσεων στο διεθνές δίκτυό της, δίνοντας έτσι περισσότερες επιλογές στους επιβάτες της για καλοκαιρινά ταξίδια σε χώρες που ανοίγουν τα σύνορά τους σε εμβολιασμένους ταξιδιώτες.

Μεταξύ των νέων πτήσεων συγκαταλέγεται και αυτή από το Διεθνές Αεροδρόμιο Dulles στην Ουάσιγκτον προς την Αθήνα. H United επεκτείνει τις υπηρεσίες της προς την ελληνική πρωτεύουσα με καθημερινές πτήσεις από την Ουάσιγκτον, που θα διαρκέσουν από την 1η Ιουλίου έως τις 3 Οκτωβρίου. Η νέα αυτή σύνδεση σηματοδοτεί τις πρώτες ημερήσιες απευθείας πτήσεις μεταξύ Ουάσιγκτον και Αθήνας.

Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με Boeing 787-8 Dreamliner, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία. Στο δίκτυο της United Airlines θα προστεθούν επίσης πτήσεις από το Διεθνές Αεροδρόμιο Newark Liberty στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας και από το Διεθνές Αεροδρόμιο Chicago O’Hare προς το Ρέικιαβικ της Ισλανδίας.

«Καθώς οι χώρες ανά τον κόσμο αρχίζουν τη διαδικασία ανοίγματος των συνόρων τους, oι ταξιδιώτες αναμένουν αποδράσεις σε νέους διεθνείς προορισμούς», δήλωσε ο Patrick Quayle, αντιπρόεδρος του διεθνούς δικτύου της United.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.