Bevaldia: Σημαντική πρόοδος στις υπηρεσίες υποβρύχιoυ καθαρισμού υφάλων

Bevaldia: Σημαντική πρόοδος στις υπηρεσίες υποβρύχιoυ καθαρισμού υφάλων

80
Bevaldia: Σημαντική πρόοδος στις υπηρεσίες υποβρύχιoυ καθαρισμού υφάλων

Η Bevaldia Diving Services & Dry Ship Repairs παρουσιάζει εκπληκτική επίδοση στις υπηρεσίες υποβρύχιου καθαρισμού των υφάλων.

Η Bevaldia χρησιμοποιεί μηχανήματα καθαρισμού υφάλων που δεν καταστρέφουν το υφαλόχρωμα. Είναι γεγονός πως με τον προηγμένο τύπο των μηχανημάτων καθαρισμού υφάλων που παρέχει η Bevaldia σε όλους τους σταθμούς εργασιών της έχει πετύχει τη μείωση κατά 20% του χρόνου που διεκπεραιώνει όλα τα project της, χωρίς, όμως, να μειώνει την ποιότητα των υπηρεσιών της.

Οι τύποι βουρτσών που χρησιμοποιούνται σε όλα τα μηχανήματα υποβρύχιου καθαρισμού υφάλων της εταιρείας είναι πάντα προσαρμοσμένα στον τύπο υφαλοχρώματος αλλά και στον τύπο ρύπανσης που αντιμετωπίζει. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να καθαρίσει όλες τις επιφάνειες και όλους τους τύπους ρύπανσης, όπως επίσης μπορεί να φέρει εις πέρας εργασίες καθαρισμού υφάλων κάτω από σχεδόν όλα τα θαλάσσια ρεύματα, αφού τα μηχανήματα καθαρισμού της είναι κατασκευασμένα με κινητήρες που μπορούν να καθαρίσουν υπό δύσκολές θαλάσσιες συνθήκες.

Εικόνα3

 

Εικόνα4

 

Εικόνα5

 

Εικόνα6

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.