Ιωάννης Αγγελικούσης: Η δύσκολη στιγμή της υγείας του

Ιωάννης Αγγελικούσης: Η δύσκολη στιγμή της υγείας του

8948
Ιωάννης Αγγελικούσης: Η  δύσκολη στιγμή της υγείας του

Ο Όμιλος Αγγελικούση απέστειλε πριν λίγη ώρα επίσημη ανακοίνωση προς όλα τα ΜΜΕ με θέμα την κατάσταση της υγείας του Ι. Αγγελικούση.

Όπως είχε ήδη γνωστοποιηθεί ανεπίσημα από ειδησεογραφικές ιστοσελίδες εδώ και λίγες ώρες, η κατάσταση της υγείας του σημαντικότατου Έλληνα πλοιοκτήτη και εφοπλιστή παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή απόψε το βράδυ. Οι ευχές όλων μας στρέφονται και εστιάζονται στον σπουδαίο Ναυτέλληνα που στήριξε και στηρίζει την Ελληνική σημαία και τον Έλληνα Ναυτικό.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της εταιρείας και η δήλωση της κόρης του Μαρίας Αγγελικούση:

«Με αισθήματα βαθιάς ανησυχίας ανακοινώνουμε ότι ο Κύριος Γιάννης Αγγελικούσης, Πρόεδρος του Angelicoussis Shipping Group Ltd, ασθενεί από το πρωί του Σαββάτου. Παραμένει νοσηλευόμενος σε νοσοκομείο της Αθήνας σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση, λαμβάνοντας τη βέλτιστη δυνατή ιατρική φροντίδα».

Η Μαρία Αγγελικούση, η οποία ανέλαβε καθήκοντα acting CEO του Angelicoussis Group, δήλωσε νωρίτερα σήμερα:

«Κατανοούμε πλήρως και εκτιμούμε ιδιαιτέρως το ενδιαφέρον για την κατάσταση της υγείας του πατέρα μου. Θα επανέλθουμε με νεότερες πληροφορίες όταν αυτό καταστεί εφικτό, στο μεταξύ όμως παρακαλούμε να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα του πατέρα μου και της οικογενείας του σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή. Σας ευχαριστώ».

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.