O Νικόλας Δ. Πατέρας στο πλευρό των νέων οικογενειών των Οινουσσών

O Νικόλας Δ. Πατέρας στο πλευρό των νέων οικογενειών των Οινουσσών

1377
O Νικόλας Δ. Πατέρας στο πλευρό των νέων οικογενειών των Οινουσσών

Με επιστολή του ο Δήμος Οινουσσών εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον κ. Νικόλα Διαμ. Πατέρα. Ειδικότερα, στην επιστολή τονίζεται ότι η επί δεύτερη συνεχή χρονιά χορήγηση επιδόματος γέννησης  προς τις οικογένειες της Αιγνούσας, που έφεραν στον κόσμο τα παιδιά τους μέσα στο 2020, αποτελεί μια σημαντική στήριξη από τον Αιγνουσιώτη εφοπλιστή και συνεπή αρωγό του ακριτικού νησιού.

«Είναι μια συμβολική κι ενισχυτική κίνηση για τα νέα ζευγάρια, που ζουν και δημιουργούν οικογένεια στις Οινούσσες, η οποία απετέλεσε σκέψη του Δημάρχου προς τον ευγενή δωρητή κι άμεσα υλοποιήθηκε από το Κοινωφελές Ίδρυμά του με συγκινητική ανταπόκριση», σημειώνεται στην επιστολή.

Συνολικά 9 οικογένειες στα έτη 2019-2020 υποστηρίχθηκαν από το πρόγραμμα, που χρηματοδότησε ο Νίκος Πατέρας, επικυρώνοντας την αναγκαιότητα να τιμηθεί η ακριτική οικογένεια και να δοθεί προτεραιότητα και βάρος στον τομέα αυτό, αφού είναι βέβαιο ότι θα έχει ενθαρρυντικά μηνύματα.

«Στον συνεπή, φιλόπατρη κι αθόρυβο αρωγό και συμπαραστάτη στην πατρικής γης κ. Νικόλα Διαμ. Πατέρα ο Δήμαρχος Οινουσσών εκφράζει την τιμή, την ευχαριστία και την ευγνωμοσύνη ευχόμενος υγεία, ευτυχία κι επιτυχία στο φιλόδοξο σχεδιασμό του. Στους δε νέους γονείς και στις οικογένειες θα είμαστε παρόντες καθ’ όλα στους τομείς της πρόνοιας, της παιδείας και της απασχόλησης για να έχει μέλλον ο τόπος μας κι ελπίδα η ζωή μας», καταλήγει η επιστολή του Δήμου Οινουσσών.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.