Γιατί η κρουαζιέρα αδυνατεί να σηκώσει κεφάλι

Γιατί η κρουαζιέρα αδυνατεί να σηκώσει κεφάλι

175
Γιατί η κρουαζιέρα αδυνατεί να σηκώσει κεφάλι

Νέο γύρο αναστολών δρομολογίων με στόχο την ταχύτερη επιστροφή στην κανονικότητα μετά την πανδημία ανακοίνωσε η Carnival Cruise Line.

Πιο συγκεκριμένα, παρατείνεται έως την 30ή Απριλίου η αναστολή αναχωρήσεων από τις ΗΠΑ, ενώ έως τις 19 Μαΐου η εταιρεία αναστέλλει τις επιχειρήσεις της στην Αυστραλία. Η Carnival Cruise ενημέρωσε παράλληλα ότι σταματά έως τις 31 Οκτωβρίου 2021 τα ευρωπαϊκά δρομολόγια του κρουαζιερόπλοιου «Carnival Legend», ενώ το «Mardi Gras» θα ξεκινήσει τα ταξίδια του από το λιμάνι Canaveral μετά την 29η Μαΐου.

«Προσαρμόζουμε τα σχέδιά μας, καθώς οι συνθήκες (της πανδημίας) εξελίσσονται και έχουμε τη δυνατότητα να επιβεβαιώσουμε εναλλακτικές. Είμαστε απογοητευμένοι για το γεγονός ότι η επιστροφή σε εποχικά λιμάνια, όπως το Norfolk και το San Diego, έχει επηρεαστεί και εκτιμούμε την υποστήριξη των συνεργατών μας στα λιμάνια αυτά και των κοινωνιών», ήταν τα λόγια της Christine Duffy, προέδρου της Carnival Cruise Line.

Φωτό: Andy Newman/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.